slm güzel resimler inşallah bu senede sezon bereketli geçer nasip olursa o elinde tuttuğun balıktan büyüğünü tutacam
selam, geçen gün malzememcide böyle küçük şeffaf plastik kutu içinde özel bi çeşit mısır gördüm renkleri kahve yanlız bide şu yem üstüne damlatılan esansvari bişey varya onun tarzındaymış.özel bi sıvının içinde 20-30 tane var hiç gören deneyen varmı....?
Sazanlar çok güzel elinize sağlık. Ama bir türlü ısınamadım şu sazan avına. Çok zorladım kendimi ama nafile. Alabalık ve levrek dedinizmi aklim çıkıyor.
evet piyasada konserve mısırlar var sarı,kırmızı.turuncu,yeşil renklerde ben kullanmadım bunları o esanslarda güya balıkların açlık hissini uyandırıyormuş ve balıklar aç kurt gibi yemlere saldırıyormuş ben çok gördüm esans kullanıp da eli boş geri dönen bence her yemin doğal olanı makbuldür mısır,patates parçaları,nohut,bezelye,bakla, bu tip kuru bakliyatları yemlemede kullanırsanız verimli av yapabilirsiniz
merhaba valla ben sazan avına başlamadan önce deniz balığına çıkardım arkadaşı biri beni sazana götürdü tesadüf oltama sazan vurdu o gün bu gündür deniz balıklarına yalnızca kışın çıkıyorum
selam ben bu foruma yeniyim.. arkadaşım istanbul da bu büyüklükte sazanlar var mı be yaw... varsa bi zahmet bana bir tüyo verirmisiniz. istanbul'un yabancısıyım da.. teşekkürler
suat reis bu dedigin solucan gibi uzunsa ben onun beyazını denedim tek balık vurmadı ya balık yoktu yada bu malzeme tırt işe yaramıyor gerci işe yaradıgını soyleyenlerde var ama bir şey diyemiyorum ortada kaldım
çok haklısınız ben ilk sazan avına 9 yaşındayken çıkmıştım ve ilk tuttuğum sazanın ağırlığı 2,5 kg dı o gün bugündür hepsazan tutarım