Merhaba Arkadaşlar Konuyu FotografLar kısmına açmak isterdim ama Açamadım konu aç diyorum Kullanıcı adı şifre istiyor. sebenine gelirsek bende anlamadım admin arkadaslar konuyu Fotograflar kısmına taşırsa sevinirim.. Şimdi Avımıza Gelelim Geçen Hafta Kastroda Tanıştığımız bi abi üzerine Sazlı bosnaya gitmeye Karar verdik..Öve Öve bitiremedi Pazar günü 19:00 gibi Çorludan çıktık Körleme Yola koyulduk..ne yol biliriz ne iz biliriz.. Sadece hadımkoyde olduğunu biliyorduk.. Bulamayacağımızdan çok korktuk ancak Şansa bak büyükçekmeceden çıkıp hadımköy yoluna girdiğimzde yol gördüğümüz bir dayıya yol sorduğmuzda oda oraya gideceğini soyledii.onuda aldık.. Alahtan kısmetimiz varmış o bizi baraja bıraktıı..bizde onu baraja bıraktık balık tutacağımız belliydii sanki.işlerimiz hep yolunda gitti Barajıda kolaylıkla bulduk.. ÇadırLarımızı Kurup Oltalarımızı Atmaya basladık..oLtalrımızı Attıksaatte geç olmuştu daha fazla bekliyemeycektik Rastgele Deyip çadılarımza yattık.. 05:00 telefonlarımızı kurduk ama bizim kalkmamız 7 olmuştu .. )kalktık.. oltalrımızı Gezerken zilin çıngırtısı duyduk Hepmiz Heycandan ne yapacağmızı bilmiyorduk.. ve Gokhan kasnağı sarmaya basladı.. birde ne gorelim .. 2.3 kg İsrail sazanı..Dedikki biz burdan boş donmuycez..uzun zamandır bu kadar buyuk balık çıkarmamıştık çok sevinmiştik şeytanın bacağını kırdık. Ve ardı arkası kesilmedi ogun birer ikişer saat arayla Malı aldık.7 tane aldık toplam 16 kg balık yetti bize..akşam 20:00 gibi donmeye karar verdik o güneş bizi Kavurdu ) Çok büyük Balıkların Olduğunu söyleniyor.. 20 metre uzağımızda iki dayı vardı .birtanesinin acele acele soyunup suya girdiğini gördük biraz ilerledikten sonra elinden bişey kaçırdığına şahit olduk yaklaşık 10 kg ağırlında sazandı .Merak edip yanına gittiğimizde ne oldu diye sorduk 5 6 tane 10-15 kg ağırlındaki sazanların nedeni bilmediğimiz bi şekilde kıya çok yaklaşmaşları sonucu Ağızlarını Açıp kapamaya başlamışlar. bunu gören dayı hemen eliyle almaya girmiş.ama mücadele sonucu Zayıf düşmüş.. Heycan olsa Gerek..Sazlıbosnadaki Balık maceramız Boyle sonuçlandı Kastroda tanışıp Bize burayı öneren arif abimize ve emeğii geçen herkeze Teşşekür ediyoruz..
Güzel av olmuş arkadaşım tebrikler saol paylaşım için Yarın bende ilk defa gidicem Allah nasib ederse Sazlıbosnaya senin kadar şanslı oluruz bizde inşallah. Bir de yem olarak ne kullandığını sölersen çok sevinirim
bu israil sazanlarının büyüklerine az rastlanılıyor galiba,bana hep küçükleri denk gelmişti,tebrikler..
O baliklari tutarak dogaya da buyuk hizmetiniz olmus. Yanilmiyorsam ulkemizde tatli sulara buyuk zararlar veren bir tur. Aviniz ve sunumunuz muhtesem. Dahasina rastgele diyelim.
Süper av olmuş tebrikler..Sizden 5 gün sonra da biz ordaydık ama pek bişey yakalayamadık Ya ben bu İsrail Sazanları bu kadar büyümez diye biliyorum sanırım israil - adi sazan kırması bu balıklar. gölün hangi bölümünde avlandınız acaba?
güzel bi av olmuş ama israiler epey büyümüş orda pek tutan yok galiba bursada yaşatmazlar bunları bu kadar
Merhaba arkadaşım, İmza ayarlarını yaparmısın lütfen, Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim İmza detayları için TIKLA Teşekkürler
sevgili clark kardeşim tebrikler güzel bir av çıkarmışsınız balıklar güzel gözüküyor gerçi ilk resimde elinizde tuttuğunuz balık sıcaktan mahvolmuş görünüyor herhalde çorluya dönünce o balığı çöpe atmışsınızdır kardeş birde imza ayarlarına isminide yazda sana clark demiyelim saygılarımla
Tebrikler güzel av İlginçtir biz Trakya'ya gideriz balığa, sizler oradan bizim göllere gelmektesiniz Bu arada ben ve arkadaşlarım en az 100 ve üzeri tutmuşuzdur ki bu gölün civar halkı bunnara kambur sazan diyor 1.250 kg. geçeni görmedik..