Sazli Bosna Sazan Avi 15.07.07

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında cLark tarafından paylaşıldı.

1. cLark

cLark

Merhaba Arkadaşlar Konuyu FotografLar kısmına açmak isterdim ama Açamadım konu aç diyorum Kullanıcı adı şifre istiyor.
    sebenine gelirsek bende anlamadım admin arkadaslar konuyu Fotograflar kısmına taşırsa sevinirim..
    Şimdi Avımıza Gelelim Geçen Hafta Kastroda Tanıştığımız bi abi üzerine Sazlı bosnaya gitmeye Karar verdik..Öve Öve bitiremedi
    :)Pazar günü 19:00 gibi Çorludan çıktık Körleme Yola koyulduk..ne yol biliriz ne iz biliriz.. Sadece hadımkoyde olduğunu biliyorduk..
    Bulamayacağımızdan çok korktuk ancak Şansa bak büyükçekmeceden çıkıp hadımköy yoluna girdiğimzde yol gördüğümüz bir dayıya yol sorduğmuzda
    oda oraya gideceğini soyledii.onuda aldık.. Alahtan kısmetimiz varmış o bizi baraja bıraktıı..bizde onu baraja bıraktık :D:D
    balık tutacağımız belliydii sanki.işlerimiz hep yolunda gitti Barajıda kolaylıkla bulduk..
    ÇadırLarımızı Kurup Oltalarımızı Atmaya basladık..oLtalrımızı Attıksaatte geç olmuştu daha fazla bekliyemeycektik Rastgele Deyip çadılarımza yattık..
    05:00 telefonlarımızı kurduk ama bizim kalkmamız 7 olmuştu .. :))kalktık.. oltalrımızı Gezerken zilin çıngırtısı duyduk Hepmiz Heycandan ne yapacağmızı bilmiyorduk..
    ve Gokhan kasnağı sarmaya basladı.. birde ne gorelim .. 2.3 kg İsrail sazanı..Dedikki biz burdan boş donmuycez..uzun zamandır bu kadar buyuk balık çıkarmamıştık
    çok sevinmiştik şeytanın bacağını kırdık. Ve ardı arkası kesilmedi ogun birer ikişer saat arayla Malı aldık.7 tane aldık toplam 16 kg balık yetti bize..akşam 20:00 gibi donmeye karar verdik o
    güneş bizi Kavurdu :)) Çok büyük Balıkların Olduğunu söyleniyor.. 20 metre uzağımızda iki dayı vardı .birtanesinin acele acele soyunup suya girdiğini gördük biraz ilerledikten
    sonra elinden bişey kaçırdığına şahit olduk yaklaşık 10 kg ağırlında sazandı .Merak edip yanına gittiğimizde ne oldu diye sorduk 5 6 tane 10-15 kg
    ağırlındaki sazanların nedeni bilmediğimiz bi şekilde kıya çok yaklaşmaşları sonucu Ağızlarını Açıp kapamaya başlamışlar. bunu gören dayı hemen eliyle almaya
    girmiş.ama mücadele sonucu Zayıf düşmüş.. Heycan olsa Gerek..Sazlıbosnadaki Balık maceramız Boyle sonuçlandı Kastroda tanışıp Bize burayı öneren arif
    abimize ve emeğii geçen herkeze Teşşekür ediyoruz..

2. Balaban

Balaban

Güzel av olmuş arkadaşım tebrikler saol paylaşım için:) Yarın bende ilk defa gidicem Allah nasib ederse Sazlıbosnaya senin kadar şanslı oluruz bizde inşallah. Bir de yem olarak ne kullandığını sölersen çok sevinirim :)

3. cLark

cLark

teşekürler balaban yemimiz mısırdı.Yorum + Balıklarını bekliyoruz Rastgele Bol ŞansLar..

4. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    bu israil sazanlarının büyüklerine az rastlanılıyor galiba,bana hep küçükleri denk gelmişti,tebrikler..;)

5. tiptirivsi

tiptirivsi

tebrikler çok güzel bir paylaşım dahasına inşallah:D

6. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Evet İsrail Sazanlarının büyüklerini ilk defa gördüm.Ben en büyük 300 gr civarında tutmuştum.

7. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    O baliklari tutarak dogaya da buyuk hizmetiniz olmus. Yanilmiyorsam ulkemizde tatli sulara buyuk zararlar veren bir tur. Aviniz ve sunumunuz muhtesem. Dahasina rastgele diyelim.

8. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Süper av olmuş tebrikler..Sizden 5 gün sonra da biz ordaydık ama pek bişey yakalayamadık:( Ya ben bu İsrail Sazanları bu kadar büyümez diye biliyorum sanırım israil - adi sazan kırması bu balıklar.:rolleyes: gölün hangi bölümünde avlandınız acaba?

9. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    tebrikler çok güzel av olmuş paylaşımın için teşekürler;)

murat1969
    kocaeli

10. ribar1981

ribar1981

Favori Kamış:
    shimano BİG BAİT RUNNER MAKİNA 3,90 3 PARCA KAMIŞ
    En İyi Avı:
    12kg aynalı sazan 8 kg turna
    güzel bi av olmuş ama israiler epey büyümüş orda pek tutan yok galiba bursada yaşatmazlar bunları bu kadar:D

11. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    tebrikler guzel av:) darısı basımıza

12. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    güzel av olmuş tebrikler

13. ua4557

ua4557

bravo be

uzun gene tutmuşun be helal şeytanın bacağını kırmışın sonunda bravo be sinanım

14. Merhaba arkadaşım,

İmza ayarlarını yaparmısın lütfen,

Daha sonrada tanışalım bölümüne ugrayıp kendini tanıtan bir konu açıverde, sana bir hoşgeldin diyelim:)

İmza detayları için TIKLA;)

Teşekkürler:)

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    sevgili clark kardeşim tebrikler güzel bir av çıkarmışsınız balıklar güzel gözüküyor gerçi ilk resimde elinizde tuttuğunuz balık sıcaktan mahvolmuş görünüyor herhalde çorluya dönünce o balığı çöpe atmışsınızdır kardeş birde imza ayarlarına isminide yazda sana clark demiyelim saygılarımla

16. ncavus

ncavus

Favori Kamış:
    Olta..
    En İyi Avı:
    11 kg. Aynalı Sazan !
    Tebrikler güzel av :) İlginçtir biz Trakya'ya gideriz balığa, sizler oradan bizim göllere gelmektesiniz :D Bu arada ben ve arkadaşlarım en az 100 ve üzeri tutmuşuzdur ki bu gölün civar halkı bunnara kambur sazan diyor 1.250 kg. geçeni görmedik..

17. balikkrali

balikkrali

Favori Kamış:
    olta...gerisi meslek sirri...
    En İyi Avı:
    alabalik 51 cm...
    gercekten harika avlar...paylasim icin sagol...

18. fuat44

fuat44 fuat

Favori Kamış:
    Albastar ,Ron Thomson 240cm
    Favori Makine:
    Abu Garcia40.OKUMA AVENGER AV-30 MAKİNE
    En İyi Avı:
    sazan 10 kg,alabalık 3kg
    tebrikler güzel av olmuş:)