Balıktan önce birliktelik,en güelide bu.Allah muhabbetinizi artırsın her zaman.Güzel bir gün güel bir sohbet güzel kareler, Tebrikler abilerim.
Harika Elinize Sağlik. Inanin Sitemizi çok Seviyorum. Tam Yoğun Işlerin Arasindan Sitemize Bi Göz Atayim Dedim Ve Sanki Ben Oralara Gitmişim Gibi Rahatlama, Bir Huzur çöktü Içime. Site Kurucularimiza Ve Tüm Arkadaşlara Binlerce Teşekkürler. Güzel Avlarda Buluşmak Dileğiyle.
Arkadaşlar bende Murat kardeşimin dediği lafı diyeceğim. Seferihisar deniz kıyısı bir ilçe değil. onun en yakın baglantısı Sıgacık sahil beldesidir.ve kara yolu ile sanırım7/8 km içerdedir Bu azmak(dere) nin tam olarak yerini bilenler ,anlatırsa hem paylaşım anlamında iyi olur hemde bu sayfaların yeni ziyaretçileri ve daha az tecrübeli olanlara da ilave bilgi olur. Umarım bir arkadaşımız buranın yerini tam olarak tarif eder yada bir harita vs.görüntüsü ile hepimizi aydınlatır teşekürlerimle
abi bak, ben biliyorum neyi neyle karistirdigimi, silmeden, duzeltmeden acik secik ifade ediyorum. cipurayla lidakiyi karistirdigim gun ben bitmisim demektir ha, karistirmadigim surece sen (ve elbette can) bitmissiniz demektir
Ya o kadar konu arasında görmemişim çok güzel ya şu sıralar balık resimlerine hasret kaldık ellerinize sağlık...
bilmukabele abi, zaten hala burakla dansinin ve benim bundan mahrum kalmis olmamin ezikligi de var icimde
arkadaşlar bir kaç gündür bilgisayarımız bozuk oldugundan dolayı forma giremedim inanın üzerimde baya büyük bi eksiklik vardı oh şükürler olsun kavuştum bilgisayarıma burası çok fena bagımlılık yapıyor ve tek ilacı gene burası bu arada herkeze yazılan bütün tebriklere ve beraber gittiyimiz güzel insanlar cihangir abime,mutlu kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum herkeze sevgiler