arkadaşlar 7 metre boyunda bir teknem var bütün yaz denizdeydi havaların degişmesiyle tekneyi karaya aldık hem ufek tefek tadiladıtını yapıyoruz fakat iki hafta sonra tekrar suya indireceğiz sığacık limanında yer bulabilirmiyiz ücretler ne alemdedir bilgisi olan varmıdır yada başka bir limanda olabilir bilgisi olan varsa bilgi verise sevinirim saygılarla
Orada tekne kiralayan kişilerin telefonlarını veriyorum. İrtibata geçtiğiniz takdirde sanırım ihtiyacınız olan konuda size bilgi verebilirler. SIĞACIK Ahmet Kaptan 0 532 671 06 62 Mesut Kaptan 0 535 435 13 60 Girgin Kaptan 0 232 737 70 07 Bu telefon numaralarını daha önce Birahas modumuz vermiştir. Alıntıdır...
Kimmm ben mi Valla ben vermedim. Anca verilen telefon numaralarını toparlayıp tek sayfada yazmışımdır.
çok teşekkürler en kısa sürede bu numaraları arıyacağım bilgi aldığım takdirde arkadaşlara bilgi veririm
bu konuyla ilgili bir gelişme yok mu hala.?..bu konunun bir miktar banada faydası olabilrdi o yüzden merak ediyorum durumu...
Kardeşim,kesin olmasada balıkçılar yanında yer yok,diğer taraf yani dere tarafına gelince orayı pek tavsiye eden yok,sebebine gelince yat limanının tam anlamıyla açılmasına az zaman kaldığı ve ancak yüksek paralar karşılığı yer bulunabileceği söyleniyor...(benden söylemesi,elçiye zeval olmazmış!!!)