Sektörü Av Ve Avciyla Buluşturduk

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında mhakanbasar tarafından paylaşıldı.

1. cafer baydemır

cafer baydemır cafer baydemır

Favori Kamış:
    DAM green fıber 300. SHIMANO tıtanos xt 10000
    En İyi Avı:
    gumus 10cm
    hakan abı eger barajın gırıs tarafına dogru gelebılseydınız ankara sektoru tam anlamı ıle orada toplamnıs olacaktı demekkı:D .ayrıca tırıvırıcılara gostermıs oldugunuz hassasıyetten dolayıda tebrık ederım.gırıs tarafındakı kalabalık gurupta :eek: bızdık.avlaga ılk ulastıgımızda bızım avlanacagımız yerdelerdı.bıraz munakasa (ve sılah sektorunun vermıs oldugu dayanılmaz 9mm cazıbe) ıle avlaktan ayrıldılar.ama gelen jandarmanın kayıkla gezen agcıları cıkartamayısına bır anlam veremedım.golun kıralanıp kıralanmadıgı hakkında bılgın varmı.ayrıca pako ıle ırtıbatı koparttım .dukkan degıstırdım .yenı yerıme gelırse sevınırım.avınız ıcın ayrıca tabrıkler.ben yemlıler harıc uc tanede kastmaster kasıkla aldım.baska kımse makına kamıs getırmedıgı ıcın dıger yemlerı deneme sansımız olmadı.ama yemlıde skorumuz bayagı yuksektı.yer belıtmemıssınız ama yanınızdakı arkadaslarınızdan bırı baska bır sıtede ısım ve yer tarıfı yapmıs:( artık o avlagı tırıvırıcılardan kurtarabılecegımızı sanmıyorum:mad:

2. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Sevgili Cafer karşılaştığım Tırıvırıcılarda 560 ytl cezanın cazibesine dayanamayarak gölü terketmek zorunda kaldılar..:D Keşke karşılaşsa idik aslında iyide olurdu..Gölün hukuki durumuna gelince bildiğim kadarıyla üretim ve istihsal kiralaması var..Yeni yerinin adresini bildirirsen Umuta söylerim..Kastmaster kaşığa gelince son yakaladığım balığın ağzından çıkan gümüşü görünce hemen malzeme çantama davrandım inşallah yanımda bir kastmaster vardır diye evde bıraktığımı anlayınca meps ve döner kaşıklarla daha fazla şansımı denemek istemedim..Yapay yem tespiti kesinlikle doğru bir tercih..;) Bunun haricinde benim yanımda olan av partnerliğimi yapan hiç bir arkadaşım (Umut-Tuncer-Efkan ve Firma Çalışanları) avlak tarifi vermezler..Avlak aslında bilinen bir avlak bizler gibi bilinçli Amatörlerin oralarda her daim olması iyi bir şey aslında en azından tırıvırı vs yöntemlerle avlananlara göz açtımayız yanlız ben 9 mm cazibeden yana değilim en doğru cazibe kanunlar vede kanun uygulayıcılarını göreve davet etmektir..Olumsuz bir durumla karşılaştığınızda Jandarmayı aramaktan çekinmeyiniz vede ihbarda bulunurken mutlaka işlem kayıt numarasını isteyiniz mutlak surette gelirler bilginiz olsun..Alabalıklara gelince patlayan kafesten göle kaçan alabalık sayısı sınırlı 1 aydır felan amatörlerin uğrak yeri çok çabuk tükeneceklerdir havaların ısınmasıylada kalanlar nispeten daha serin olan orta derin yerlerde gezecekleri için avlak cazibesini yitirecektir her sene olduğu gibi...;)

Son düzenleme: 4 Mart 2009
  3. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    tebrikler abicim güzel av olmuş... su okuldan fırsat bulsakta bizde gidebilsek... herkese bol sanslar...

4. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Tebrikler ,kış günü o heyecanı yaşamışsınız.Güzel kareler için teşekkürler...

5. sofi-5454

sofi-5454 Metin

Favori Kamış:
    REMİXON VE KARBON ÇELİK SOPA
    Favori Makine:
    DAİWA,REMİXON
    En İyi Avı:
    TURNA 3KG.
    tebrikler ustam ellerinize sağlık iyi bir paylaşım

6. parsel

parsel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna
    tebrik hakan rastğelsin

7. PACO

PACO Umut DEMİR

Mesajını aldım :) Hayırlı olsun ilk fırsatta uğrarım.