doğru söylüyorsun,, sigara paketlerinin üzerinde ki gibi uyarılar yazılması lazım site girişine.. dikkat balıkavı.net bağımlılık yapar..
Hakan Hoşgeldin... Bende Bursa da oturuyorum.Ve 2 hafta önce mudanya iskelesindeydim.Bu pazar sabahıda oradayım büyük ihtimalle. Ne çıkıyor diye sormuşsun.Ben Zarganadan başka birşeyle uğraşmadım desem yalan olmaz.Çünkü bi zargana yakalamışım ki orda evlere şenlik.Eğer zargana avından hoşlanıyorsan önce gümüş tut ve canlı olarak sinek iğneye tak sırtından yada kuyruk altından kurşuna falanda gerek yok sal gitsin gümüş misineyle beraber.Eğer O gördüğüm koca zarganalar derinlere çekilmediyse ve dediklerimi doğru yaparsan %90 derim. Eğer biliyorsanda bu yöntemi kusuruma bakma ukalalık haddime değil. Zarganadan başka ne çıkar diyosan İzmarit in garantisini verebilirim.eğer sıkılmam beklerim ve oltadaki en hafif hareketi hissederim diyorsan Kefal sürüsüne bereket bolca var.Bu arada yıldırımda oturuyormuşsun bende ordayım..... Pazar günü orda olursan tanışırız.... Aramıza hoşgeldin.....
Hey Mudanya'lılar çiftekayalara ne oldu???? Neden iskeleye takılıp kaldınız? Yerini bilmeyenlere söyleyeyim Arnavut Köyden yukarı çıkın minibüs durağının altında inişi zor bir yer ve sansar ehlileştiren bir adam yerleşmiş. Etrafda biraz çöplüğe dönmüş ama yinede ÇİFTEKAYALAR derim. Karagözü kırlangıcı boldur. Biraz karides işi bitirir. Bakın size ta Kdz.Ereğli'den oralarda av yeri gösteriyorum bu kıyağımı unutmayın. (Kimseye çaktırmayın ben Bursa Mudanya Aydınpınar-MİSEBOLU köyündenim) Orda bir köy var uzakta gitmesekte kalmasakta o köy bizim köyümüzdür.