sanırım güldürmek saçma...kimseyi güldüreceğim diye bir şey sözkonusu olamaz...canım istiyor içimden geldi hoşuma gitti gülüyorum...
ben de çok yeniyim ama hoşgeldiniz dikilitaşa bu sene iki sefer gittim birinde gece konakladık çok sazan vuruyor ama büyük yok 100-150 gr lık sazanlar aşırı derecede oltaya vuruyorlar yem yetiştiremiyorsunuz
Allahtan ben yoktum. Ben olunca Namık suçu bana atıyo, senin yüzünden oldu diye. Oh canıma değsin, bensiz yediniz azarı...
Sevinmistim ama... Sen yoksun diye bende bayagi sevinmistim Tamam dedim, Aylin benim imza ayarlarimi düzeltmek icin yollara düstü, calmadik Kapi birakmadi Netice imza ayarlari hala daha ayni Ben kendim biraz Retüs yaptim Rasgele
fsekerci smyrna birahas N@mık Numan Güneyli Ergen Bu arkadaşların mesajları şu dakika itibari ile 1 smili ile sınırlandırılmıştır. Bilginize sunulur. Cemal arkadaşımız yeni olduğu ve sizlere uyduğu için şimdilik bu cezadan kurtuldu. Nedense cezalılar listesinde de hep aynı kişilerin ismi var
Ayyyğğğğğ evet, hakettim bunu affedin beni sevgili büyüğüm.. dün çalacak kapı bulamadım, bugünde yeni gelebildim.. biliyorum mazeret değil ama...