ha ha ha babacan benle ugraşma ben seni Fizana gitsen bulurum merak etme benim dogdugum günden itibaren uslu oldugum bi gün olmuda şimdi olsun seviomuşş bide hıh küstüm senlen
Abi çok güzel ya benimde 10 aylık bi kızım var bende şimdiden onunla balığa gideceğimiz günleri iple çekiyorum onada forumdan bi nick mi alsam acaba şimdiden
abicim istersen şimdiden o çocuğa balık koklatmaya başlasan iyi olur alışsın kokusunaa bazı kızlar hiç sevmiyo çünkü o kokuyu bu arada ALLAH bagışlasın
izmir kampında görürsünüz kim amatör kim profesyonel benle yarışmak isteyen şimdiden hazırlansa iyi olur (babamda dahil)
İnşallah en büyük balıklari sen tutarsın Pınar kardeşim Bizden sonra gelenleri bizi geçmesi hem büyük balık konusunda hem amatör ruhu konusunda temennimizdir.Sen tutulan balıkları saldığın için amatör balıkçı dedim amatör olduğunu düşündüğüm için değil sevgili kardeşim
bende blöf yapmıştım zaten balık tutmasını pek bilmem sadece tuttugu balıkları salmasını bilirim burayada babamı sabote etmeye geldim izmirde balık yedirmicemm sizeee hepsini geri atcamm hepsiniiii ha ha ha ha
Teşekkür ederim Allah sizi de ailenize bağışlasın bizim hanım balık sevmez ama ben bebişe şimdiden tıkıştırıyorum alışsın diye
hoşbuldum teşekkür ederim benim av hikayemm olmaz ki bbamın tuttuğu balıkları geri salıyorum sadece bütün av hikayem bu hareket1=bbamın kovasına yavaşça yaklaşılır(örnek=yılan) hareket2=sağ el kovaya uzatılır. hareket3=içinden en küçük balık seçilir. hareket4=kuyrugundan acıtmadan tutulur. hareket 5=balık özgürlügüne kavuşturulur. hareket6=babam uyanıncaya kadar bu işlem tekrarlanır. hareket son=babam gördügü an tabanlar yağlanır.