selamlar balikavi.net

Oooooo sen benim elimden neler çektiklerini bir bilsen :D:D:D Bak artık neredeyse 3000. mesaja gidiyorum :D:D Hala da benden yaka silkenler var :D:D:D

yok canım yaka silkmezler onlar ....hepsi çok anlayışlı saolsunlar özellikle bülent abi çok yardımcı oldu msn den de görüştük......fotoyu onun sayesinde koydum.......çok tutmak istiyorum öyle bi sinarit hayalimdeki balık....:) bu arada siz 5 izmariti neden yazdınız ....espirimi ? yoksa 5 izmarit mi tuttunuz 1 seferde ? :)
 
Hoşgeldiniz
 
merhaba hoşgeldiniz
 
hoşgeldin Ali kardeşim. keyifli paylaşımlar dilerim. misinan sağlam, avların bereketli olsun...
 
hoşgeldin Ali kardeşim. keyifli paylaşımlar dilerim. misinan sağlam, avların bereketli olsun...

hoşbulduk kemal abi teşekkür ederim.......ayrıca hoşgeldin diyen ve teker teker cevaplamaya çalışsamda kaçırdıklarıma teker teker teşekkürler....hepinize hoşbulduk........gerçekten iyki üye olmuşum dedim......çünkü inanılmaz bi yakınlık gösterdi herkes.......herkese teşşekkür ederim saygılarımı sunarım...umarım bir organizasyona katılır ve sizin gibi insanlarla yüz yüze tanışma fırsatıda bulurum.......içinizdeki doğa sevgisi dışınıza yansımış hepinizin....:)
 
aramıza hoşgeldiniz.
 
Ali kardeşim aramıza hoşgeldin :)
 
Aramıza haoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
 
aramiza hosgeldin Ali kardes.
 
Aramıza hoşgeldiniz.:)
 
Back
Yukarı