can abi bak kendine dikkat et şimdilik merdane yok ama duruma göre olabilir figen yenge aramıza hoşgeldin güzel düşüncelerinmden ötürü teşekkürler
can korkudan yengeyi de uye yaptırmıssın valla helal olsun.oglum dikkat et artık telefonla araycagın kişi de kalmadı biz balıktayken forumda neler var diye.cunkü yenge bu gidisle seni yalnız bırakmaz. yenge hosgeldin sefalar getirdin.
Figen hanım tabi bunlar (beylerden söz ediyorum) msn de balığa gitmek için ne yapalım konuşmaları yaparlerken bu fikri ortaya attılar. Sizi buraya esir edip balığa gitmenin hain planları içindeler. Benden söylemesi. (Hain evlat Ökkeş) Aramıza hoşgeldiniz. Böreklerinizin methini çok duydum ve tadamamanın ezikliğini yaşıyorum.
Aramıza hoşgeldiniz. Böreklerinizin methini çok duydum ve tadamamanın ezikliğini yaşıyorum.[/QUOTE] Ne? Biri börek mi dedi, methedilmiş mi dedi? Neden böyle şeylerden en son benim haberim oluyor Bu arada Namık ın annesi bir su böreği döktürmüş, bir çerkez tavuğu yapmıştı Samsun organizasyonunda..... Harikaydı vallahi.
Yaa Sevgili Mehmet Kardeş bana böyle küçük tiyolar verin ki bende dostumu düşmanımı bileyim dimi ama Anladığım kadarı ile Apartman Balıkçısı ünvanınız ile sizde benim gibi karada olmayı tercih edenlerdensiniz. İnşallah önümüzdeki günlerde börek olayını da telafi ederiz. Nerden biliriz Sevgili anneciğimizin kırk yıllık böreklerinin bu kadar ünlü olacağını bugünleride görmek varmış.
Millet alacağınız olsun sizin Yakında beni İzmirde bu adla tanımayan kalmayacak Evet Figen karada olmayı sevenlerdenim. Ama bu tamamen fizyolojik. Orta kulak denen hain organın bir oyunu bu. Ama yeneceğim onu
(Orta kulak denen hain organın bir oyunu bu. Ama yeneceğim onu): Eee...Ne yaparsın insan 40 kişilik mükemmel bir organizasyona katılamayıp,küçük bir kulağa yenilince böle oluyorr...
Ne? Biri börek mi dedi, methedilmiş mi dedi? Neden böyle şeylerden en son benim haberim oluyor Bu arada Namık ın annesi bir su böreği döktürmüş, bir çerkez tavuğu yapmıştı Samsun organizasyonunda..... Harikaydı vallahi.[/QUOTE] Sevgili Aylin, arkadaşlar sağolsun iltifat ediyorlar. Ama çok eğleniyorlar organizasyonlarda çoookkk... organizasyon karar aşaması, organizasyon günü, organizasyon sonrası kritikleri derken Gıpta etmemek elde değil, benden söylemesi Eğer vaktin varsa bir uçak biletine değer
Yenge hoşgeldiniz Aslında ben de bugün nişanlımdan böyle bir sürpriz bekliyordum ama henüz ondan ses seda yok daha