Murat Abi; aramıza ve ailemize hoş geldin. Araştırdığın ve aradığın tüm konular ile can dostları burada bulacağından eminim. Şimdiden keyifli paylaşımlar dilerim.
Sağolun Varolun.. Sevgili Arkadaşlarım mehmetozbodur, denizcem, Bozüyüklü, Yörük Efe, BlackSchorks41, Hoş bulduk.. Sizleri sanal alemde bile olsa tanımak ne güzel.. Sanal filan da,bakarsınız:güzel İstanbulumuzun,ya da Ülkemizin başka bir köşesinde oltalarımız karışmış;yardımlaşa çözüyoruz.. (Aman çapari olmasın) Tanışıyoruz..İnsanımıza özgü o sıcaklıkla kucaklaşıyoruz.. Dünya güzel;ülkemiz Dünyanın en güzeli..İnsanımız eşşiz. Hepinizi ve ülkemin tüm insanlarını sevgiyle,saygıyla kucaklıyorum. Sağolun dostlarım.
suzano değil.....muratsadioğlu Sevgili Dostlar, Değişiklik olsun diye üye adımı suzano diye yazmıştım..Sonra asıl adımı özledim;üyelik adımı, muratsadioğlu olarak düzelttim.Sizin de hak vereceğinizi umarım. Sevgi ve saygılarımla.. muratsadioğlu
Sayın osman altuner, Teşekkür ederim dostum. Aranıza katıldığım andan beri gösterilen yakınlık,çok mutlu ediyor. Hoş bulduk!. Sabahın bu saatinde size,Site yönetimine ve tüm üye arkadaşlarıma hayırlı günler, Bol rızk ve başarılar dilerim. Mutluluklar. muratsadioğlu (suzano)
Balina yavrusu filan m?. *Sağol Barış Arkadaşım. Maşallahın var..Derya kuzusu dedikleri bunlar olmalı. Olta'na sofrana bereket. *İzzet Bey Kardeşim, Sen de sağol!.Hoşbulduk..
Merhaba ve Hoş geldiniz Murat bey Takı konusunda beni hesaptan düşün benim tevellütte eski Ama ellerinizden öper 2 delikanlı var takı işini sonra görüşürüz bende Muhabbet ve saygıyla sizi öperim
Allah güzel günlerini göstersin.. Sağol Senior moti.. Esprili ol canımı al.. Hayat zaten sıkıcı,balık dersen az,nazlı.. Geriye bir dostluk kalıyor.. Yeğenlerim için can feda,emrederler..Aman diğerleri duymasın. Saygılar selamlar..
Murat abi bizim sitede takılar sanal maddi değeri yok manevi değeri var isterseniz ben bir hoş geldin nişanı göndereyim size
Hoş bulduk Arkadaşlarım, Sıcak ilginiz,hayatı daha da yaşanası kılıyor.Sağolun!. İyi olur Öztemiz..Elbette ki manevi değerler her şeyin üstünde.. O takıyı gönlüme taktım kardeşim..sağ ol.. İyi geceler ikinize de.. muratsadioğlu
Hoş bulduk.. Sevgili Arkadaşlarım, hauki ve ufukbayram, İnanın,sizlerle aynı sportif ortamda buluşmak hücrelerimi yeniliyor.. Kendimi,sizler kadar (?) genç hissediyorum.. Ağabey,o kadar da olmaz diyorsanız.. Eh o kadar değil elbet. Mutluluklar..