Olur abi. Bu spor adamı hergün yeniden dünyaya getirir. Bu öyle bir sporki çok kozmopolit bir kitleyi bir arada tutabilen nadir bir aktivite. Bizim 40 kişiden fazla uyesi olan bir gurubumuz var. İnan abi gemi sahibinden tut o şirketin güvenliğine kadar bir gurup. Bu adamları başka hangi spor böyle yanyana getirebilir?
Neden olmasın.. Dostum Ufuk Bey, Profilinize baktım:Maşallahınız var..Sizde yok,yok.. İllaki arkadaşlarınız!..Allah muhabbetinizi arttırsın.. Doğrusu,balıkçılık gerçekten bana yarıyor;bir de balık olsa.. Önce nehir ve göllerimizi kuruttuk..Sıra denizlerde galiba.. Bol şans..
Adet yerini bulsun bir hoş geldin, sefalar getirdiniz de benden Profilinizde hobi olarak resim de yazmışsınız Var ise resimlerinizi bizim ile de paylaşabilirsiniz Sevgi ile kalın
Teşekkür ederim. Şu an,elimde resim yok.. Açtığım bir sergide,''her şaşı'nın bir kör alıcısı var'' hesabı resimlerim satıldı. Laf aramızda,satışlar bir derneğin yararına olmasaydı kimse paraya kıyıp almazdı ya..O da ayrı konu.. Güzel bir sohbetti.Sanal bile olsa. Saygılarımla.
Olsa olsa o sizin mütevaziliğinizdir yeni çalışmalarınızı bekleriz bizde Bize sanal gibi gelmiyor artık, çünkü çoğumuz reel de de tanışıyoruz aslında Organizasyona geldikten sonra beni daha iyi anlayacaksınız
Yoksa siz?.. Yoksa siz benim askerlik arkadaşım İzmirli Semih misiniz?. Valla inanılır gibi değil..Naber tertip? Şaka şaka Sevil hanım,yanan ormana çok üzülmüşsünüz;biraz neşelendireyim dedim.. 19 Eylül'ü sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılarımla.
İçinden diş gıcırtısı geçen tebessüm.. Sayın Smyrna, Bu teşekkürlerden ikincisinden diş gıcırtısı mı geçiyor; Yoksa bana mı öyle geldi?. Hani İzmirli Semih esprisi? Saygılarımla.
Tabii ki hayır Üzüntümü gidermeye çalışmanız çok mutlu ettti beni Tekrar teşekkür ederim Ama arkadaşlar böyle günler için değilmi zaten
Freud der ki: Sayın smyrna, Komplekssiz olmak tanrının kullarına en büyük armağanı.. Tanrı size,bu konuda cömert davranmış.. Önce sizi,sonra seçiminden dolayı beyefendiyi kutlamak isterim. İyi akşamlar.
aramıza hoşgeldiniz.murat bey. önemli olan mesafeler değil , kalplerin yakınlığıdır oltanın ucundayız.çekende biziz kaçıranda..
Eyvallah mihtaroğlu!.. Sağ olun..Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. İşlerinizde başarılar dilerim. Rastgele..
Teşekkürler ali45 Meajlarınızdan tanıyorum.Sizlerle bu amatör ortamı paylaşmak harika.. Manisaya ve adı değişmediyse 1.Er Eğ.Tuğ.na saygılar. Rastgele!.
Sağolun sezerkan arkadaşım!. Emeklilikten sonra da çalışmaya devam..Allah güç versin. Mutluluklar dilerim.