Merhaba, aramıza hoşgeldiniz İmza ayarlarınızı yaparak isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubunuzu belirtirseniz seviniriz. İmza ayarlarınızı profilinizden yapabilirsiniz (Tolga arkadaşımız size linki vermiş zaten )... Keyifli paylaşımlar dilerim
Murat Hocam siz de hoşgeldiniz. Sizin tekne maşallah burda İsparoz deyip geçmeyin seri bir balıktır. Bu arada siz oralarda çapari atmıyorsunuz tabii. Çaparilik balık yok çünkü. Ama ben 5 - 6 kez çapariyle kopez aldım oralarda. Ama mevsim yazdı bu mevsim yapar mı bilmiyorum. Şöyle renkli bir çinekop çaparisi atsanız noolur acaba? gelen giden olur mu?
Sevgili modum ne yapayım bizim acemi inatla yapamadı imza ayarlarını oyüzden karışmak zorunda kaldım işinize kusurumu affedin
Emin hocam bakıyorum sağ kanada destekçisin ölemi. Deha lık koltuğunu kısa zamanda kaybetmek istiyorsun sen galiba?
abi selamlar. ilgine teşekkürler..eminim kayınpederimde bunları okusa çok sevinirdi....özledik seni enkısa sürede görüşme umuduyla..
dost selamlar.hoş gördüm..teknede birçok yeni şey deneyip kendime güldürdüm.grubumdaki arkadaşlar yeniliklere açık değil..tavuk eti taktığımda çok dalga geçtiler ... ama yılmadım tolga kardeşim beni yıldıramayacak..daha şimdiden benim taktiklere alışmaya başladı. bu gün çapari oltası aldım.. ilk fırsatta deneyeceğim.. ama sanırım şimdi mevsimi değil ..deniz balıkçılığında acemiyim. her tür öneriye açığım .sağolasın..
selam ve saygılar..gecikmelide olsa aranızdayım. nihayet imza ayarlarını da halledebildim.bu inceliklere dikkat edilmesi çok hoş..umarım bu güzellikler hiç bozulmaz.
abicim sağolasın..ben sol kanattanda cevap vereceğim ...(sağ elle tutmayı unuttum zaten) ..tolga hocamın taktiğini kaptım ya...