Şemsipaşa güzel istavrit yapıyor :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında CoNTRoLLeR tarafından paylaşıldı.

1. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Gürol abi sağolasın beni zan altında kalmaktan kurtardın :p :p

2. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Zan altında kalmayla ilgisi yok Bekir arkadaşım, zan altında kaldığını düşünüyorsan kimsenin demesiyle değil, matematikle kurtulursun ;) Neyse daha önce de dediğim gibi, itici bir hal almak istemiyorum :) Bence paketin bir tarafında istavrit diğer tarafında kıraça var, benim gözler bozuk ne yapayım :rolleyes: ;)

3. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Yok kafanı takma Burak öyle bir insan değil ama bizim gibi istavritlere alışık değiller.Hep büyük balık yakalıyanlar istavriti hamsi gibi görürler.:D :D

4. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Rastgelsin Gürol abim, demek tek tük te olsa çinekopa başladınız, hadi hayırlısı bolluk olur inşallah ..:)

5. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Burak arkadaş benim açıklamalarım yeterli gelmedi, başkalarıda açıkladı ama sen umursamıyorsun. Senden ricam konu altında daha fazla yorum yapmaman. Yanlış anlama sadece rica...Özel birşey konuşacaksanız bunun yeri burası değil..

6. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Tabak çay tabağı değil arkadaşım, seni kandırmak isteseydim kanacağın şekilde dizerdim balıkları. Kimseyi kandırmaya ihtiyacım yok. Zaten senden başka kimse o tabakta kıraça görmüyor..

7. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Özel bir şey ?
    Sevgili Bekir, bana bir açıklama yapılmadı, ortada bir fotoğraf var ve fotoğraftaki ölçümüz 9 cm...ve bu ölçüye eş değer balıklar var orada, 13 cm'ye yaklaşmıyorlar bile..ben gördüğümü söylüyorum, sen göründüğü gibi değil diyorsun, pekala...Afiyetle, rastgelsin arkadaşım.

8. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Tabakla ne ilgisi var, 9 cm'lik ölçü orada duruyor..:) Neyse Bekir, sadece ben gördüğüme göre sorun bende anlaşılan, afiyetle...

9. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Açıklamanın kelime anlamıyla yukarıda yapılan fiilin birbirine denk olduğunu düşünüyorum. Açıklama olduğunu anlamak için illaki Açıklama : ile başlaması gerekmiyor bir mesajın.

10. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Buda Özel birşey? şeklinde sorduğunuz şeye örnek olsa gerek....

11. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Hadi bakalım, ukalalığa da başladık..:) Bekir bu kadar abartma, topu topu bir kaç balığını eleştirdim, fikrini söyledin ve bitti kardeşim, daha fazla abartmayalım ;)

12. themad2

themad2 Serdar

abi sen daha iyi bilirsin biz biraz dünkü çocuguz ama resimde ciddi bende kıraça göremedim kıraça oondan daha küçük degilmi?:confused:

13. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Ukalalık mı? Herkesin aynı fikirde olduğu bir konuda hala tersini iddia eden birisimi ukaladır yoksa kendini haksız eleştiriden savunmaya çalışan birimi? Kusura bakmayında uzatmamın nedeni yaptığınız haksız eleştiri. açıklama yapılmadı dediniz bende size açıklamayı gösterdim bu 1. Özel birşey mi? dediniz bende size konuyla hiç alakası olmayan mesajınızı gösterdim bu da 2. Ukala lafını tekrar düşünün

14. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Herkesin fikri beni neden gördüğümden alı koysun sevgili Bekir ?

Bana işaretli alandaki balıkların 9 cm lik sigara paketinden farklı olduğunu söyleyecek ve ispat edecek var mı ?

15. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net

16. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    tabiki var balıklar altta paketse en üstte....daha fazla canımız sıkılmasın istiyorsanız allah aşkına yeter bu kadar

17. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

18. selim78

selim78

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    2 tane istavrit :)
    Bekir kardeş oncelikle seni tebrik ediyorum ve avlarının her daim bol olmasını diliyorum... Sen gonlunu rahat tut arkadasım kıraca diyen arkadasa soruyorum yanında cetvel lemi gidiyo balıgaa? bu arada o kadar 1 cm hesabı yapıyorsanda o zaman hıc balık tutmucaksın sen birol kardes... Gel galata koprusunde avlanan insanlara bi soyle bakalım bunlar kıraca nıye tutuyorsun diye bak bakalım ne dicekler sana...

Rasgelsin

19. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    teşekkür ederim sizinde avlarınız bol olsun, oltanız boş kalmasın

20. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Selim kardeş, evet aynen öyle, yanımda cetvelle gidiyorum balığa. Kaldı ki az çok belli eder balık kendini, cm hesabına gerek yok yani...Meraklanma arkadaşım kimi görüyorsam söylüyorum söyleyeceğimi, abarttıkça abarttınız kardeşim..Tuttuğunuz balık içinize siniyor karnınızı doyuruyorsa benim diyecek bir şeyim yok, siz rahat tutun gönlünüzü arkadaşlar, afiyetle...