Sezon Açılışı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında EŞKİYA tarafından paylaşıldı.

1. EŞKİYA

EŞKİYA

Favori Kamış:
    Bırakma olta
    En İyi Avı:
    16 Kg Yayın Balığı
    Öncelikle Selamın Aleyküm.Kızılırmağa balığa gittik.Tabi her zamanki gibi ırmak boz bir şekil almış resmen pislik akıyordu.:mad: Gittiğimiz gece yağışlıydı.Birde derelerden sel gelmişti.Oltalarımı attım.Sabaha karşı gün ışımadan bir tane yayın alabildim.Bunada şükür nasipte bu varmış.Bir dahaki sefere inşallah.
    Saygılar Sevgiler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 10 Temmuz 2007
  2. adra

adra

aleykimselam...

3. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    ohh,afiyet olsun olsada yesek,tebrikler buna da şükür..

4. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.

5. EŞKİYA

EŞKİYA

Favori Kamış:
    Bırakma olta
    En İyi Avı:
    16 Kg Yayın Balığı
    Bir defa böyle bir resim attım bundan çok önce kırk kafadan ses çıktı ondan saçma sapan cevap yazmayalım dedim.

6. AVCIYILMAZ

AVCIYILMAZ Şaban YILMAZ

Favori Kamış:
    Lineaffe 420 10kilos
    Favori Makine:
    Shimano ultegra 4500-5500
    En İyi Avı:
    3 kg Levrek
    iyi güzel.

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    aleyküm selam tebrikler

8. Paylaşmak, eleştirmek, konu hakkında fikir yürütmek öneride bulunmak saçmalamak mı oluyor,
    Yada tebrik mi bekliyorsunuz yada bekleniyor.

Yapmayın arkadaşlar, biz burda birşeyleri paylaşıp, birşeyler öğrenmek için bulunuyoruz. Saçma cevap yazmayın demekle olayları körüklüyoruz.

9. ufuk1903

ufuk1903

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kıraça-10 Gram civarında
    Tebrikler güzel bir av olmuş ama yazı için aynısını söyleyemeyeceğim eğer önemsiyorsanız eleştirileride önemsemelisiniz ve istemelisiniz ve bu siteye üye herbireyin fikirlerinide önemseyinki bu sitede olmanızın bir anlamı olsun ve bunun adı paylaşım olsun sevgili kardeşim

10. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    İyimisin kardeşim;) varmı başka bir isteğin arzun..

11. EŞKİYA

EŞKİYA

Favori Kamış:
    Bırakma olta
    En İyi Avı:
    16 Kg Yayın Balığı
    Ben onu demiyorum.Eleştiri olacak tabi ama öncelikle saygı sınırlarını aşmayacak şekilde.Çok önceki açtığım konuya bakar mısınız.Ne yorumlar çıkmış.Sonrada bana tekrar cevap verin.

12. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Güzel av olmuş her zaman balıkla dönemiyoruz buna da şükür.Sende haklısın arkadaşlar da haklı.Fakat senin hatan yanlış bir şekilde uyarıyorsun.Burada herkez aklı başında insanlar .Vardır biriki lafını bilmeyen yazmışdır sana farklı bişeyler.Bu durumda adminlere şikayet edersin onlarda gereğini yaparlar.Ama sen herkeze karşı böle bi koşul öne süremezve kimseyi töhmet altında bırakamazsın.Arkadaşların kızdığı ve haklı oldukları nokta da bu.

13. EŞKİYA

EŞKİYA

Favori Kamış:
    Bırakma olta
    En İyi Avı:
    16 Kg Yayın Balığı
    Eğer benim yazdığım saygısızcaysa adminlerden ricam benim üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.

14. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    öyle bir istekte bulunacağınıza yazdığınız ilk mesajı düzeltseniz daha iyi olacak genç kardeşim;)

15. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    eline sağlık güzel av tebrikler;)

16. egehan

egehan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    O kadar çok ki..
    Forum paylaşımları

Ben ilgi alanım gereği ; hem balıkçılık forumlarını ve hem diğer ilgi alanımın forumlarını takip ediyorum. Genelde asgari müşterekleri hep gözardı ederek ve yazıların finalinde dokunulmazlık talep eden bu tür açıklamalara rastlıyorum.

Bir çok insan 10 sene önce tahmin bile edemeyeceğimiz paylaşımlar içine giriyor ; eğrisini ve doğrusunu aktarıyor.. Bu paylaşımlardan herkes payına düşeni alıyor ve faydalanıyor. Tabi ki çok fazla paylaşım insanları çok çabuk tüketmeye itiyor.. Eskiden ilgi alanımız ile ilgili fotoğraf ve filmler bulduğumuzda harddiskimizin en garanti yerlerinde saklar ve ara sıra bakardık... Şimdi fotolara ve filmlere şöyle göz ucuyla bakıp kapatmıyor muyuz? İnceleme ve ayrıntılara bakmak gibi davranışlarımızı kaybettik.

Konuya girişi yaptıktan sonra ; Yayın balığı çok güzel ama paçalar niye ıslanmış onu anlamadım...

17. jaws

jaws

Favori Kamış:
    olta zıpkın palet gözlük şınoker
    En İyi Avı:
    ırmakta tutmuştum sanırım sazndı yaklaşık 1 kg kadardı
    kardeş avlak yeri neresi benim tahmimime göre sanki samsun yolunun alttarafına benziyor ya tabi ben resimden tahmin ediyorum avın güzel tebrikler

18. taraf_team_38

taraf_team_38 Tolga

Favori Kamış:
    hertürlü av malzemeleri
    En İyi Avı:
    1- 60 kg kız arkm :) / 2 - 6.400 gr Turna (Kayseri) 3 - 7kg Sazan (Nevşehir)
    haklısın valla dediğini tam olarak anladım bu yüzden paylaşım falan kalmayacak bu sitede ;)

19. taraf_team_38

taraf_team_38 Tolga

Favori Kamış:
    hertürlü av malzemeleri
    En İyi Avı:
    1- 60 kg kız arkm :) / 2 - 6.400 gr Turna (Kayseri) 3 - 7kg Sazan (Nevşehir)
    ayrıca durup durmadık yere böyle bir sikayeti yokya arakdaşlar üstüne gitmeyelim vardır bi bildiği canının sıkkınlığı

20. Yani diyorsunuz ki..
    Arkadaş siteminde haklı

Peki neden, " saçma sapan " yazmayalım demiş kendisi açıklamadı bari siz açıklayın da bizde bilelim