Shımano Exage mi yoksa?

Konu, 'Makineler' kısmında mehmet0625 tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    SHIMANO EXAGE 3000 SFD kargo beleş,32 dolar:) ,gönderici israiloğullarındanhihi olumlu yanıtlar almış.. çabukta gelir,,israil şurası
    türkiye fiyatına baktım abovv:eek: 240tl:eek: 32 dolar nere 240tl nere:rolleyes:

http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-EXA...832?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27d9feeb70

SHIMANO EXAGE 3000 SFC bu makina şuan ihalede,,teklif ver bekle istersen.aynı satıcı

http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-EXA...072?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27d9fee878

satıcının diğer ürünleri..

http://www.ebay.com/sch/sportshiny/...h=item27d9fee878&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562

2. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    okuma v system 240cm 10-40
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    kadir abi 32 dolarlık exage diğerlerine göre çok ucuz görünüyor farklı exage ilanları var aynı makina daha yüksek fiyata bu makina bozuk ollmasın ve buralardan ürün alırsak kırık bozuk vsss çıkarsa durum nasıl oluyor sen ebaydan hiç alışveriş yaptınmı benim yabancı dilimde yok nasıl olur bu iş?

3. seçkin hoca

seçkin hoca Seçkin

Favori Kamış:
    okuma v system 2.70m 10-40gr+lineaeffe sea master 4.20 cm
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 4000 vi+8000vi
    En İyi Avı:
    4 kiloluk kalkan+72 cm sırtıkara
    açık artırmalı satış yapıyor
    yoksa 32 dolara exage nerdeeeeee :)
    az önce muadili 3000 fc 81 dolara satıldıı.:D

4. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 2,10mt 10-40gr, Shimano Alivio CX 2,10 7-21gr
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SFC, Daiwa Sweepfire 2500
    Mehmet, Kadir hocam tam 12den vurmuş :D . Bu ebay satıcısından almıştım ben de makineyi. Ama gelmesi 2 hafta alıyor haberin olsun :) .
    İşte bu da sattığı makineler
    http://www.ebay.com/sch/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_ssn=sportshiny&_sop=15

Yeri gelmişken 1-2 ebay tüyosu vereyim.
    -Mümkün mertebe açık artırmanın son dakikalarında yap teklifini. (son 5-10 dak)
    -Teklif verirken ebay o anda verdiğin teklife ek olarak o ürün için maksimum verebileceğin rakamı da soruyor. Oraya yazacağın rakam çok önemli zira karşı teklif veren olursa bu limite kadar senin adına otomatik olarak teklifi yükseltiyor. Artırmayı kazanma şansın çok yükseliyor. İlk kez alışveriş yapıyorsan biraz zor gelebilir o yüzden yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım...

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoca hemen kapmışsın makinayı:D hayırlı olsun güle güle kullan:)

6. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    sattığı ürünler sıfır mı ve bozuk felan değil değilmi? ayrıca siz kaç dolara almıştınız exage 3000 ni kaç dolara kapatabiliriz? tahmini ve kargo dahil kaç dolara mal oluyor ayrıca ödemeyi felan nasıl yapıyoruz? ayrıca ürün kesin geliyormu bizi dolandırmasınlar sonra:D

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ürün satıldımı ne oldu..benim linki verdiğim ürün açık artırmalı deyildiidk şuan 32 dolar yazıyor.ve açık artırmada.
    1 dolar artırabiliyorsun en az.. 33 ver bekle biri almazsa açık artırmayı sen kazanırsın:)

yurt dışından aldığın ürünü burda hiç bir firma garantiye sokmaz...gerçi burdan alınan ürünü garantiye sokan tek tük firma var.. kullanıcı hatası deyip başından savuyorlar..

senin yerinde olsam..ebaydan alırım..
    paypal hesabı açmalısın.. oraya kredi kartı hesabını kayıt ettiriyorsun.. 1 dolar hesabından para çekiyor ilk etapta paypal..sonra onu iade ediyor hesabına..

ödeme şeklini paypal ile yapıyorsun..o senin kartından çekiyor karşı tarafa ödüyor..

karşı taraf yamuk yaparsa,,paypal paranı iade ediyor sana..o kişiden parayı kurtarıyor bir şekilde.. dünyanın her tarafında paypal kullanılıyor..paypal türkiye

sağlam satıcılardan alış veriş yaparsan..sorun çıkmaz..ürün gelmezse paranı iade alırsın merak etme.. satıcının puanına bak.. %98 %99 bu satıcıları tercih et..
    https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/home

8. seçkin hoca

seçkin hoca Seçkin

Favori Kamış:
    okuma v system 2.70m 10-40gr+lineaeffe sea master 4.20 cm
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 4000 vi+8000vi
    En İyi Avı:
    4 kiloluk kalkan+72 cm sırtıkara
    yok onuda nerden çıkardın kadir,ryobi yetiyorda artıyor bile.Ben sadece merak edip takip ettim son 1 dakika içinde ne kapışma oldu hayret 50 dolardan 81 dolara fırladı :dizzy:

9. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Üründe herhangi bir sıkıntı yok ve ürün sıfır. Ben 60 küsür USD'ye almıştım ve ödemeyi de paypal aracılığıyla yaptım.

Paypal üyeliği oluşturuyorsunuz ve üyelik sırasında verdiğiniz kredi kartına bir açık provizyon işlemi düşüyor. Bu işlemde bir şifre yer alıyor ve bu şifreyi de tekrar üyelik işleminin tamamlanması için paypal sitesine giriyorsunuz. Akabinde ebayden teklifinizi verip açıkartırmayı kazanınca "pay with paypal" gibi bir seçenek çıkıyor. Paypal sitesinin şifresini girip ödemenizi yapıyorsunuz.
    Böyle yazınca karmaşık gibi oldu ama aslında pek değil :D

Takıldığınız yer olursa yardım ederim :)

10. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    peki dolar hesabım yok tl hesaplı kredi kartım var tl bazlı hesapta olurmu alış veriş yoksa dolar hesabımı olmalı?

11. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Onlar alışveriş sonrasında tutarı TL'ye çeviriyor merak etmeyin. Tabi az biraz kur farkı uygulayarak ;) Ama total olarak Türkiye'deki fiyatından çok daha ucuza gelir.

12. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    bilgilendirme için teşekkürler ö.m atıyourum size

13. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    56 teklifle şu an 32 $ dan, 66 $ olmuş.:p Henüz 1 gün daha var. :confused: Bence 85 - 90 $' ı görür. İyi kapışmışlar uyanıklar.:D :p Bakalım kaçla kapanacak ? :confused:

http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-EXA...832?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27d9feeb70

14. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    bu işin kurtları var oto alım satımcılar gibi internete bir araba düşüyor 2 dk sonra arıyorsun adamlar satıldı diyor oto alsat yapanlar hemen kapıyorlar bu işin kurtlarıda vardır bize düşürürlermi hiç ama alabilene iyi uygun olursa neden olmasın

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ordakilerin tamamı şahıs deyil:) satıcı kurnaz.. o gönlünde olan fiyatı buluncaya kadar artırır.. sen teklif ver peşinden hemen artırıyor,bunu satıcı kendi yapıyor..farklı nickler ile.. daha önce bende bir kaç kez girmiştim açık atırmaya ordan biliyorum.. ortalama bir fiyata denk getirdimi veriyor..eğerki başka birisi bir teklif vermez ise.. (gerçek alıcılar)

16. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Hiç kimse zararına satış yapmaz ve malını riske etmez. Satıcı sürekli bu sistemle çalışıyorsa, kesinlikle 2. bir hesabı vardır. Baktı ürün bedavaya gidecek ve talep fazla yok, kendini kurtaracak tutarın %10 eksiğini en üst limiti olarak belirler ve o da ihaleye katılır. Kendinde kalırsa da, site komisyonunu cepten ödeyerek, bedavaya gidecek malını kurtarır. Sistemleri, ağırlıklı olarak böyle olsa gerek.:confused: :p

17. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    ustalarım ben birşey soracam bende shımano bx 10-30 2.10cm kamış var iki parça ben 270lik kamışın uç kısmını alıp bu bendeki kamışım sapına taksam girip çıkan yerleri tam otururmu kamışı uzatmam lazım 210 la çok iyi atamıyorum kamış en az 240 olmalı kamış alacaklara duyurulur

18. mehmet0625

mehmet0625 Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shımano exage 4000 fd
    En İyi Avı:
    Lambuka 63 CM
    ustalar exageye karar kıldım gibi ama 2500 lük mü 3000lik mi 4000 lik mi hangisi? sizce?

19. zucchero

zucchero Bora

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ne kadar misina ve drag gücüne ihtiyacın olduğuna ve tahammül edebileceğin makine ağırlığına bağlı... Şahsi kanaatim 3000 yeterli olacağı yönde...

20. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    sa

3000 lik al ve bence yeni seri olan sfd yi al derim sfc eski model aklında olsun