Erhan abi, siz eğer 2.500 verip makine alan adamı tiye almaya çıkarsanız, sizi de başkası böyle dalgaya alır. Ama olay şu ki, okumaya, anlamaya çalıştım, hiç bir şey anlamadım. Bir özet geçsen çok büyük hayırlara geçecek, 100 tomurcuk göğüslü hurilik sevap kazanacaksın sanıyorum.
Şayet tiye aldıysam dediğin gibi..! sanamı düştü bunun müdafası...!? yoksa buradaki bilmem kaç bin üyenin fahri avukatlığınadamı SAVUNDUN...!? hihi Hiç haberimiz olmadı keşke bunu duyursaydın...!idk Ama kimsenin avukatlığını kabul edeceğinide sanmıyorum ÇÜNKÜ..! sen milletin avukatlığını yaparken öyle savunma yaparsinki sayende savunduğun kişi kendini içerde bulu verir mazallah...! :laughing: :laughing: :laughing: Hiçbir şey anlamadım deme...! SEN ANLADIN ONU...! hihi hihi hihi CEVAP VERMEK İŞİME GELMEDİ DESEENE ŞUNA MERTÇE..! ERKEKÇE...! SEN KAZANMIŞSIN BESBELLİKİ BÖYLE EMİN KAZANILABİLECEĞİNİ SÖYLİYEBİLİYORSUN...! :laughing: :laughing: KÂBEDE ANASIYLA MESELESİNDE OLDUĞU GİBİ DEĞİLMİ...!? YANILIYORMUYUM YOKSA...!? SEN ÖZET LÂFTAN ANLAMADIĞIN İÇİN DETAYLI İZAH EDEYİM DEDİM...! AMA DEMEKKİ ANLAMAKLA İLGİLİ BİR PROBLEMİN VAR BESBELLİ...! DETAYLI İZAHTANDA ANLAMIYORSUN... hihi hihi NE KAZANACAĞIMIDA YALNIZ ALLAH CC BİLİR..! YOKSA ALLAH CC YARATTIĞI İNSANLARI ISIRMKATAN BAŞKA İŞİ OLMAYAN, KULLARININ BİLECEĞİNE HİÇ AMA HİÇ İHTİMAL DAHİ VERMİYORUM...! DALGAYA DEĞİL..! ANCAK DALGAYA ALDIĞINI SANIR...! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Boş ver Erhan abi, leyleklerde gideli çok oldu di mi? Onlardan bahsedelim biz, yoksa, çoook hayırlı olmayacak, moderasyonun canını çok sıkacağız gibime geliyor.
Pazarlık sünnettir hocam... Sen canlıyı göster bi bakalım; elbet düşer o fiyatlar... Malum burası Türkiye; net üzerinden alışveriş yapmaya gelmez; dükkana gidip sünnete de uyacaksınız ki alışveriş olsun...
sabah 05:00'da balığa gideceğiz, google diyor 89 km. Dönüşte yazsam bir cevap olur di mi? Banyo filan yapıp ondan sonra?
Leyleklrin dilinden anlayanlara soracaksın onu bana değil...! hayırlı olmadığı..! ve olmayacağı zaten kesinde...! o zaman kimsenin canını sıkmamak için, kimseyi ısırmadan..! örselemeden..! seviyeyi ve edebi düşürmeden yola devam etmesini bileceksin....! gibine geliyorduda..! biliyordunda neden işlerin bu durma gelmesine kapı aralıyorsun.!? yoksa bundan özel bir zevk aldığınımı söylemek istiyorsun...! vesselâm....!
Rastgelsin!!! Vaktim olsa bir gün ben de gelmek isterdim sizler ile... Tanışmış da olurduk bu vesile ile... Cevap yazmasanız da olur; yazsanız da... Ne zaman dilerseniz o zaman... Hiç sorun etmem bu tip şeyleri...