Orhan abi bir soru sormuş, Balli abim bende gelecek yanıtı tahmin edip fotoğrafladım:laughing: Fatal Error
okuyordum konu farklı yerlere gidiyor ancak benimde her iki taraf için yorumum olacak; şimdi arkadaşın aldığı ürün gibi bende 2 3 ay önce bir shmano almıştım hemen hemen aynı fiyatlarda ve 25 lik. Açıkcası çok iyi değil idare eder diyelim şuana kadar yaptığım avlarda zaman zaman beni zor durumda bıraktığı oldu.İhtiyaca göre elbette çalışır, sonuçta amatör av yapıyoruz ancak spin sevdalısı olup imkanı olan kişilerin daha iyi(yani biraz pahalı) modellere yönelmesi daha akıllıca olacaktır.Bunun daiwa veya shımano olması fark etmez.Bu fiyatlardaki (türkiye pazarı fiyatı) ürünler için söylenecek şeyler yazdığım gibidir.ama bu kafaya takılacak bir durum değil , bende söylediğim gibi kullanıyorum imkanımı bilerek aldım ve ürünü süper demiyoruz avlarımın keyfine varıyoruz
Eskiden yazardık Tevfik Abi Format c:/q:laughing: :laughing: :laughing: Keşke insanlar üzerinde de etkisi olsa değil mi:laughing: :laughing: Buradan yaz, oradan format atsın:laughing: :laughing:
Aslında bazı yazılım uyuşmazlıkları haricinde, güzel format oluyor karşılıklı. :laughing: 16 Kb lık bir IBM' im vardı iş yerinde. O dönemlerde bir holdinge bile yeterdi. İşte onun disketleri vardı ya, kare şeklinde. ( Belki sizde bilmeyebilirsiniz. Sene 1990 lar falan. ) Onları bir güzel formatlardım önceleri. Bazen Error derdi makina. Eh, daha sonra kendi yazdırdığımız paket program ve modem olunca, Bursa & İzmir arası ışık hızıydı.
Ayıp ettin Tevfik abi disketleri bilmezmiyim hiç, Dıııııııt dı dıt dı dıt dıt dıt dıt diye okurdu:laughing: :laughing: Şimdi ise Amerika ile burası ışık hızında
Ben sadece format derdim. Anlardı o ve hemen formata başlardı. Symphony mi ona benzer bir programdı. c:\ sym yazardım. ( Tabii bölü değil, ters slayt olacaktı. Aldatma beni. Gözümden kaçmaz. Bölü dersen, Error verir hep. Sonrada makina arızalı dersin.:laughing: :laughing: )
:laughing: :laughing: :laughing: Error vermeye başladık Abi yatsam iyi olacak bende:laughing: :laughing:
Yüz gülmekse bütün mesele, salakonun da yaşadığı o kadar cefaya rağmen yüzü gülerdi mesela. Olay yüz gülmesi değil ki sadece. Kendi adıma kimseye öyle 70 tl'lik tavsiye edecek makine bilmiyorum. Daha doğrusu, tavsiye ederken yüzümü kara çıkarmayacağına güvenmiyorum. Ha, burada ölçüt elbette kendi beklentilerim oluyor, drag, sarım, bakımsız olma vs. vs. gibi. Bu açılardan bakınca, maalesef pek bulunmuyor öyle makine. Ha, sen dersenki, nasıl sardığını, gam yaptığını, kalamasının düzgünlüğünü falan filan boşver. Mesele git Sweepfire al, SPRO al, Abu al vs. derim, 40 TL'mi ne öyle bir şey oluyor onlarda.
abi senin daiwayı da tuzlu suya yatırsanda mağrifetini bir görsek, 1 hafta sonra ne hallerde bizi bir bilgilendirsen ustamhihi hani şu 70tl üzeri fark etmez..seçim sana kalmış
Şu an elimdeki makinalar defalarca tuzlu suya girip çıktı zaten. Çoğu zaman balıklar alıp gidiyor, arkalarından suya girmek bile icap ediyor.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Arkalarından çok yürüme Serdar hocam. Allah muhafaza boğulursun. Sana bu kadar ihtiyaç varken :laughing:
Kimini siz denize atın, kimini de balık alıp götürsün. Ne balıkmış bunlar böyle. Şu benim makinaları da bir götürseler de, evdekiler de bir rahatlasalar.hihi hihi Yok yok, ben garibin makinalarını almazlar onlar. Bilirler, kime, neye, musallat olacaklarını. Onlarda az buçuk kaliteden anlıyorlar; nede olsa. hihi
Baitrunner usa 6000 shimano ve 3.5lb 13adim dam gamusu yayin kaçirdi temmuzda arkasindan agir kasik atip durduk 2 saat, nafile. Morali fena bozulduydu sahibinin. Kim dedi git arabanin bagajinda muhabbet esliginde atistir diye