Slm arkadaşlar. Ben manisa'dan hakan. Sİtenize yeni üye oldum. Formlarda çok güzel arkadaşlıkların oluştuğunu ve sıcak insanların bi arada olduğunu gördüm. Bunun yanısırada oldukça güzel bilgilerde içeriyor. Neredyse aklınıza gelecek tüm sorular cevaplanmış burada. Sizlerle beraber aynı sitede yer almaktan mutluyum. 7 nisan akşamı sığacığa limana kıyı oltacılığına gideceğim. Oralara gelecek varsa 45 HT 463 plakalı siyah doblo arabamdan beni tanıyabilirler. Tanışmaktan keyif alırım. Görüşmek üzere...
Hakan bey hoşgeldiniz Kurallar gereği imza ayarlarınızı yapmanız gerekmekte... İmza bölümüne isim,doğum yılı,bulunduğunuz şehir ve kan grubunuzu yazmanız gerekiyor. İmza ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Aramıza Hoşgeldin Dostum. Keyifli Paylaşımlar. Not:Forum Kurallarını ve Genelgeleri Okursan daha güzel paylaşım olur kanısındayım. RASTGELE
Aramıza hoşgeldin Hakan sığacık limanda şu sıra pek bişey çıkmıyo bildiğim kadarıyla alanda tek tük alıyo Umarım çektiğin yola değerde eli boş dönmezsin. Sonuçta bu iş nasip işi Şimdiden rasgele. İyi paylaşımlar..