Sağlık olsun 1 tane var elimde Allah'tan. Oğlan çöpe atmadıysa evin içinde bir yerde ama nerde? Neyse elimizdekilerle yetinecez artık. İzne ayrılırsam ve haftaya şartlar uygun olursa, organizasyon yaparsanız, şimdiden söz vermeyeyim ama gelmeye çalışırım. C.tesi yapalım ama eğer yapacaksak. Pazar dinlenme şansımız olsun. Söz vermiyorum ama ne olur bilinmez. Geçen sefer gibi adımı yazdırmayın kafadan
Abi kıyı yapacak olursak cumartesi gece uyar bize ama cumartesi gündüz malesef uymuyor, cumartesi günleri özel hastalara gidiyorum, onları iptal edemiyorum malesef İnşallah bi gün balıklı şekilde denk getiririz. Birlikte ava çıkmak için 6 ay bekledik, balık yakalayabileceğimiz bir av için 3 yıl bekleriz heralde
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52570 Kaküllü bu Bora. Çatal kuyruklu silikonlarda aksiyonu çok değiştiriyor. Tavsiye ederim. Kadir abiye de birkez daha teşekkür ederim. :thumb:
İşe yarar bir sistem gibi görünüyor.Bu düzeneği uzun oltaya uyarlayıp ölü zarganaya aksiyon verebilir mi denemek lazım...