Sinarit geldi,bu dünyayı beğenmedi ve gitti.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. Ferruh

Ferruh Ferruh Alışır

Favori Kamış:
    Italcanna Futura 150-190 gr atarlı surf kamış
    Favori Makine:
    Saragosa 8000 F Shimano Daiwa Saltiga 5500 Daiwa Emblemz 5500 A
    En İyi Avı:
    Palamut 450 gr
    Size yakışan bir davranış şekli. Tebrik eder,umarım diğer avcı üylerimizede namzet teşkil eder bu davranış şekli.

2. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Afiyet olsun orhan abim, bu ve bunun gibi forumların gaye ve amaçlarıda insanları bir arada tutup kenetleyerek saygı ve sevgi dahilinde güzel paylaşımlar yapması değilmidir. Yeri gelir bir tebessüm bir ömre bedeldir.

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Ferruh kardeşim, işte yazılarımda bazen belirttiğim gibi sadece balık avlarını paylaşmak için buradayım, zaten münakaşayı sevsem burada olmazdım, kötü bir kelime yazmaktan ve kendimi savunma durumuna geçtiğim zaman cevap vermemeyi tercih ediyorum nedeni ise her zaman kendimden çok emin oldum verdiğim bütün sözleri yapmaya çalışıyorum ve kimse hakkında bir kelime de olsa kötü bir laf etmeyeceğim,:) bu benim kararım uzun zamandan beri uyguluyorum hayatımın sonuna kadar uygulayacağım, kötü örnek olmayı istemiyorum:) sevgiler hoşça kal.:) :) :)

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Hasan kardeşim sevgi, saygı hoş görü, gerisi çok güzel balık avı paylaşımları brn burada olmaktan çok mutluyum sevgiler hoşça kal.:) :) :)

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Aret kardeşim bu sinaritler 14 kg. kadar ulaşıyor, bu kadar küçüklerini salmazsak zaten bizlere çok ayıp olur, ama her defasında bunu fazla dile getirmek istemem, akıl ve vicdan buluşunca işte böyle oluyor, sizlerle beraber olmak çok güzel, selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Yavuz kardeşim, balık karamsar değil,:) :) :)
    ben karamsarım.:mad: :mad: :mad:
    Denizde olmak gerçekten çok değişik bir duygu, fakat karaya çıktığın zaman hele televizyonun başına geçtiğin zaman işte o zaman karamsar oluyorum.:)

Gerçekten ben burada internet ortamında hiç kimse ile çekişmek istemiyorum, raporumu yazarım ve sadece saygı ve sevgi çerçevesinde sizlerle paylaşırım,:) ben de sizler gibi bir insanım hata da yapabilirim eğer bir hatamı görürsen gene sevgi ve saygı içersinde benimle özelden paylaşırsın şayet bir gün gelir ben de senin bir hatanı görürsem inan senin gibi bir kardeşimi burada herkesin gözü önünde bozmam ve hatanı yüzüne vurmam eğer bunu yaparsam insanlığımdan utanırım ne yapalım sizler de beni böyle kabul edin,:) sizleri çok seviyorum selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

7. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Ceyhun kardeşim selamlarını ve güzel dileklerini Conta kaptana ilettim, biraz evvel beraber çay içtik, Mayıs ayının 9 da tekrar hastahaneye gideck, seni de bekliyoruz, Sivrice'den selamlar, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

Seni güzel Sivrice'mize bekliyoruz.:):):)

Sivrice canım Sivricem benim,:) 26 Haziran 2011 Sivrice.
    Sivrice yurdumuzun ender köşelerinden bir yeri, İnsanlarının iyiliği, doğasının güzelliği, denizinin temizliği ve balıklarının bolluğu ile bakirlğini taa bu zamanlara kadar koruyan, sessizliği ve güzelliği ile eşiz bir balıkçı koyu.:)

Burada Turizimle, balıkçılıkla, Zeytincilik, zeytinyağcılık, hayvancılık , taşçılık (Taş ustalığı) halıcık, balcılık ile uğraşılır,:) börekleri, baklavası ve yöresel yemekleri çok lezizdir, her otelde veya pansiyonda otlu gözleme yaparlar, tabi her çeşit taze günlük balığı bulmanız mümkün, tabi buranın en meşhur balığından kılıç şiş yemeden olmaz,:) buranın balıkçılarının en büyük özelliklerinden biri, Kılıç balığı avlamaktır, burada çok büyük kılıç ve orkinoz balıkları gece ay karanlığında yüzen ağ tabir ettikleri ağlarla tutulur, balıkçılar taa çocukken kılıç balığı tutmasını öğrenirler ve babalarının izinden yürürler, şimdi bu Sivrice dadaları (Gençlerleri)artık birer usta kaptan ve kılıç avcılarıdır.:)
    Otellerde ve pansiyonlarda çok ucuz olarak kalabilir, balığa cıkmak isterseniz, çok tecrübeli ve buranın denizini ve balık meralarını bilen, usta kaptanlarla günlük olarak balığa çıkabilir, Çapari yapabilir, mercan avlayabilir, sırtı veya jig ile Torik, palamut, sinarit, barakuda , akya tutabilirsiniz, bu arada tuttuğunuz balıkları teknede hemen tava yapıp sizlere sunarlar buda başka bir güzel anı olarak kalır, fiatlar gayet normaldir, bu avlardan çok zevk alacağınızı tahmin ediyorum.:)
    Kıyıdan balık avlamak isteyenler için tam bir avlak yeridir, Kuzey egeye mahsuz her türlü kıyı balıklarının avcılığını yapabilirsiniz.
    Oteller ve pansiyonları işleten kişiler bizlerin kardeşleri, arkadaşları en yakın dostlarımızdır, çoluk çocuğumuzu gözümüz arkada kalmadan bu ailelere teslim edebilir, Tekne ile denizde balık avına ailece çıkılabilir.:)

Sivrice'den çeşitli görüntüler, artık bundan sonra yorum sizlerin.:)

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Murat kardeşim benim yaptığın normal olarak her amatör balıkçının yapması gereken sıradan bir harekettir, ben de dediğin gibi onun amcalarını dedelerini bekliyorum selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :) :) :) Çok teşekkürler sevgili doktorum, bizler de geç te olsa öğrendik, inşallah bizlerden sonra gelen kardeşlerimiz ve çocuklarımız doğaya daha saygılı olarak yetişirler, Sivrice'den sevgiler, selamlar hoşça kalın.:) :) :)

Sizleri de Sivrice'mize bekleriz.:):):)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Levent kardeşim benim için yapmış olduğun bu yoruma çok sevindim sana çok teşekkür ederim,:) :) :)
    İnşallah küçük te olsa iyi bir örnek teşkil eder,:) selamlar sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili İskenden kardeşim ben de zaten bunu anlatmaya çalışıyorudum, inşallah yavru sinarit anlamıştır..........
    Elimden geldiğince sizlerle her zaman paylaşmaya devam edeceğim ammaaa
    sadece sevgi ve saygı çerçevesinde, sizlerle sevgili balıkçı kardeşlerimle olduğu gibi sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok sağol sevgili Bahadır.... Conta kaptandan çok sevgiler......
    Her küçük balık avlamak milyonlaca balığı katletmektir, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Hakan kardeşim yalan söylememeyi tercih ederim, şayet illa ki yalan söylemem gerekirse...o zaman sessiz kalmayı tercih ederim, yalan söyleyeni de valla hiç sevmem, Conta kaptanın da sizlere çok selamı var Mayıs'ın 9 unda Çanakkale'de ameliyat olacak, selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

14. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili İbrahim kardeşim.....bizler aynı yolun yolcularıyız denizi seviyoruz ...zaten balıklar bizim her şeyimiz, onları ne kadar avlıyorsakta ...inan o kadar da çok seviyoruz, onlar bizsiz biz onlarsız yapamayız, yiyeceğimiz kadar avşarsak bu arada dengeyi de sağlamış oluruz... bu arada mercanlar yumurtalarını attılar bir kaç güne kadar yemlere saldırmaya başlarlar, ben de sizlere çok güzel balı avşarı dilerim, Sşvrice'den selamlar, sevgiler hoşça kalın, işte güzel Sivrice'mizden görüntüler.:) :) :)

[​IMG] .

15. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Hasan kardeşim Conta kaptan da sizlere sevgilerini ve selamlarını gönderiyor, daha uzun anlatamadım zira nefessizlikten giderdi sinaritçik selamlar, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

16. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Aykut kardeşim, valla Recai diye bir tanıdığım vardı hatırlıyorum ama tam olarak çıkaramıyorum eğer nerede oturduğunu ve neler yaptığını belirtirsen veya yakın arkadaşlarını ben tanırım, biz 3 kardeşiz Rıdvan, Orhan ve İlhan, İlhan ağabeymiz olur Hava subayı, ben Karagümrk genç takımında top oynadım, birde Mimar Sinan'da, kardeşim Rıdvan Vefa'da ve Galata'da top oynadı bizler doğma büyüme Karagümrüklüyüz babamız Kahraman ve dayımız Sadri Karagümrüğün en eski esnaflarından dı tabi şimdi rahmetli oldular, Selamlar, sevgiler hoşça kal Aykut kardeşim.:) :) :)

17. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Conta kaptan adına sana çok teşekkür ederim sevgili İsa kardeşim, işte bizler amatör balıkçılar senin yaptığın gibi her zaman......

İyi ve kötü günlerimizde birbirimize destek ve yardımcı olmamız gerekir.......

sende bunu Conta kaptan için çok güzel dileklerin ile gösterdin bir gün zaman gelecek hepimiz sadece sevgi ve saygı içersinde bu güzel paylaşım sitesinde bunu gerçekleştireceğiz.....Sivrice'den selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

18. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler değerli Tevfik bey kardeşim, sadece gerekeni yaptım inşallah iyi bir örnek olurum, Sivrice'mizden selamlar, sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

19. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Sinan kardeşimiz, inşallah Conta kaptanı da yanımıza alırız ve hep beraber balığa çıkarız......sevgiler hoşça kal.:) :) :)

20. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Okan kardeşim, sadece hepimizin normal olarak yapması gereken bir davranıştı bence o küçük sinariti tutan her amatör balıkçının bunu yapacağına inanıyorum sevgiler hoşça kal.:) :) :)