Sırtı avımda gelen Sinaritim. Kuzey Ege 11 Mayıs 2010

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. LapinCash

LapinCash

Tam aradığım insansınız diyebilirim.Ben sahte avına bayılıyorum hele.Tekneden veya karadan fark etmez.İnşallah rabbim nasip ederde bir gün gelirim yanınıza.Ama bu evdekilere laf anlatmak mesele.

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Bende senin bu güzel yorumların için çok teşekkür ederim, inşallah senin balıklarında hepimizin gözlerini ışıldatsın, bu güzel hobimizin kıymetini bilmemiz lazım, bazen istemiyerekte kalplerini kırdığımız kişiler oluyor, bundan sonra hepimizin defalarca her yazdığımız yazıyı ve eleşrilerimizi defalarca kontrol etmemiz, kafamızda defalarca mahakeme yapmamız lazım,
    esasında burası mutlulukların bir platformu olması gerekirken, burayı ağlama tahtasına çevirmememiz lazım, bunları sana anlatmamın sebebi burada yetkili olduğun içindir, eğer ben de arada bir hata yapmışsam veya yaptıysam, hepinizden özür dilerim, deniz şu anda çok güzel, beni çağırıyor, hoşçakal sevgili Rıfat kardeşim, ben denizime gidiyorum.:) :) :)

3. dselvi

dselvi

Orhan bey sizide eskiden nasıl oldu ise Vedat abimiz gibi avlarınız ile bizleri eğitmenizi bekliyoruz. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz oluyor. Devamı dileği ile.

4. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok sevindim, sevgili Bora kardeşim, Koruhan, Avukat Ahmet beyin yeri,
    hergün beraber oluruz arada sırada sana uğrarım, gözleme yemeye gelirim, hayırlı olsun sana uğrayacağım, hoşçakal.:) :) :)

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Keşke sandığın gibi olsa her zaman sevgili Koral.Maalesef bazı kraldan çok kralcı tiplerle o büyük balıkları tuttuğumdan beri muhtelif platformlarda uğraşıyorum.Bilindiği gibi o tipler forumumuzada bulaşmışlardı ve sonunda temizlenmişlerdi.
    Şimdilerde ise uzantılarıyla mücadele halindeyim.Babamızında o kişileri bir şekilde doldurmaması,engellemesi lazım.
    Benimle yarışır halinden vazgeçmesi lazım.Samimi arkadaşlarıma aleyhte konuşmaması lazım.
    Ama nedendir,niyedir bilinmez böyle yapmamakta,arada kendine hiç yakışmayan şekilde davranmakta ve beni deli etmektedir.
    Bir sinir halinde çok kötü şeyler yapacağımdan korkuyorum.Başımın belaya girmesinden korkuyorum.Bu yaşlarda hapislere girmekten korkuyorum.
    Ama derdimi anlatamıyorum,anlatamayacağımdanda korkuyorum.
    Sevgiler

6. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Orhan usta tekrara armıza dönmen ve o güzel yorumlarınla o büyük trofeleri bizlerle paylaşmanı okadar çok özlemişimki döndüğüne çok sevindim gerçekten harika bir av olmuş herdaim böyle güzel avların olması dileğiyle rastgele

7. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :)
    Çok teşekkürler sevgili Gökhan, ben sırtı avında bir hayli yol aldım,
    Bulundüğümüz Kuzey egede gerçekten balık avı konusunda çok potansiyel var
    ben de bun kah açıklarda kah sığlarda deneyerek çok güzel balıklar tuttum,
    gerçekten burada hayatımı yaşıyorum, dünya umurumda değil, atlıyorum tekneme açılıyorum denizim rastgelirsede Torik, barakuda, palamut, akya, sinarit, lambuka, kılıç,lüfer, kofana, levrek avlarım yakalıyorum, şimdilerde Torik ve sinarit var bunun arkasından barakuda gelecek, sana da güzel avlar dilerim, sırtı avları ile ilgileniyorsan bana her zaman yapmış olduğum avlarla ilgili sorular sorabilirsin, sevgiler, hoşçakal.:):) :)

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :)
    Çok teşekkürler sevgili Gökçen kardeşim, dediğin gibi balık avı merakımdan ben de Kuzey egeye taşındım 14 seneden beri buradayım, devamlı sırtı avı yaparım, duruma göre arada sırada yemli oltayla mercana ve çaparidede uskumru kolyoza, burada çok güzel dostluklar edindim, Çanakkale'nin denizi, havası, balıkları, doğası ve insanları çok güzel, burada yaşamaktan çok mutluyum, hayatımın bundan sonrasını hanımım ile burada huzur ve mutluluk içersinde geçirmek istiyorum, eğer buraya gelirsen sırtı avı konusunda yapmış olduğum avlar ve senin yapmış olduğun sırtı avlarını anlatır güzel sohbetler yaparız, benim durumum müsait olursa balığada çıkabiliriz, sevgiler, hoşçakal.:)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Umut çok teşekkürler, yapmış olduğum sırtı ile avlarımı sizlerle paylaşmak ayrı bir duygu, benim sevincime ortak olmanız bana yaşam zevk, vermekte, inşallah sizlerle her zaman beraber olmak istiyorum, hoşçakal.:) :) :)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkür ederim sevgili Ali Kemal kardeşim, benim için yapmış olduğun güzel yorumların için çok yeşekkür ederim, ama bu güzel övgüyü korumak için sizlere karşı daha dikkatli olmalıyım, benim asıl problemim diğer forumlarada yazmam bunu için vaktim çok az bana özelden gelen mailler ve sorulan sorular gerçekten artık çok fazla, onun için çok zorlanıyorum, sizlerin raporlarınıza bile bir tebrik yazacak vakit kalmıyor, birde ben forumlarda sadece yazarım ve gelen soru ve yorumları cevaplandırırım, bu güne kadar küçükte olsa diğer avlar için hiç eleştiri yapmamışımdır, bunu nedeni ben hiç bir zaman oterite değilim, kimseyi tenkit edecek genel olarak balıkçılık bilgisine çok sahip değilim, sadece sırtı avlarımla ilgili olarak, yapmış olduğum avlar hakkında sizlerle paylaşımlarda bulunurum ve buda beni çok mutlu ediyor.
    Ankara'ya çok selamlar, sevgiler, hoşçakal.:) :) :)

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Üstad benim hakkımda bazen böyle yazıyorsun.:) :) :)

Bazen de , iki hafta evvelde böyle......:) :) :)

================================================================================
    Sevgili Kardeşim Orhan
    Belki inanmayacaksın ama bu kararını büyük üzüntü ile karşılayan birisiyim.
    Sadece balıkcılık konsunda rekabetci bir yanım var ve bu durum beni rahatsız etmekte.
    İçimdeki ikinci kişiliği konrol etmekte zorlandığımı itiraf etmeliyim.
    Oysa sair kişiliğim munis,sevecen ve en önemlisi mütevazi bir kişiliktir.
    Keşke hep bu hüviyette olabilseydim.
    Şimdi bunun acısını çekiyorum.
    Seni herkes gibi,bende seviyorum.
    Aleyhinde tek bir laf edersem namerdim.
    Gerçi iş,işten geçmiş görünmektedir.Ama bilesinki pişmanlık hep içimi kemirecektir.
    Bu satırları yazmamı kimse zorlamamıştır.Bütün hepsi samimi hissiyatımdır.
    Sen bu alemin Sinagrit Babasısın ve hep öyle kalacaksın.
    Sevgi ve saygımı sunuyorum.

Sevgili Üstad,
    Bende bu arada sana karşı nasıl davranacağımıda şasırdım, hoşçakal.:) :) :)

Son düzenleme: 15 Mayıs 2010
  13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

14. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Hepinize allahaısmarladık,
    Burada kalmakla yönetici arkadaşlarımızı, daha fazla müşkül bir durumda bırakmak istemiyorum.
    Sevgili Üstadın seven kardeşlerimizide üzmek istemiyorum.
    Amatör balıkçılağa gönül veren insanların hiç birini üzmek ve onlara zarar vermek istemiyorum.
    Sevgili üstadın bu şekilde daha fazla üzülmesini istemiyorum,
    Burada sizlerle uzun zaman yapmış olduğumuz balık avlarını paylaştık,
    benim sevinceme ve mutluluğuma her zaman ortak olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürler ederim, hepiniz hoşçakalın.:) :) :)
    Yaşasın amatör balıkçılık.:) :) :)

15. Enes SAVE

Enes SAVE Enes SAVE

Tebrik Ederim Orhan Abi,

Avın keyfini sürmeyi çok iyi biliyorsun. Daha nicelerine inşallah.

16. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Orhan
    Ben her yazdığımın arakasındayım.Ama şöyle yapmayacağım.Muhtelif forumlarda bana yapılan saldırıları içeren metinleri kopyalayıp buraya yapıştırmayacağım.Keza bu tiplere gösterdiğin töleransı içeren masejlarınıda buraya yapıştırmayacağım.Ama bir hakikat varki son iri balıkları tuttuğumun akabinde bana birçok saldırı olmuştur,bunların örnekelrini bu forumdada yaşadık şükürler olsunki yöneticilerimiz gereken cevapları vermişlerdir.
    Ben artık bunların üzerinde durmuyorum.Birdaha asla durmayacağımda.En azından böyle davranmak için büyük gayret içinde olacağım.
    Son cümlem ise şudur;Hayatımın hiçbir devrinde ilk darbeyi yemeden kimseye çatmadım.Sadece sabrımın sonunda tepki gösterdiğimde bu biraz aşırıya kaçabiliyor.
    Bu mesajlarını ancak şimdi gördüm ve okudum.
    Ben yukarıda yapıştırdığın mesajımdada belirttiğim üzere,seni seven görünce rahatlayan birisiyim.Dolayısıyla hiçbir forum ortamından ayrılmanı istemiyorum.
    Bunu hem istemiyor ve hemde burada üyelerimizin önünde kalmanı ve paylaşımlarına devam etmeni rica ediyorum.
    Bu alemde kaç tane Orhan Baba varki.
    Samimi sevgi ve saygımla kal

17. yolcu42

yolcu42 Yakup IŞIK

En İyi Avı:
    11,5 kg aynalı sazan
    Vedat amcayla orhan amca bereber bir balığa çıksalar nasıl olur?

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama aradaki buzları eritmek ve köklü bir dostluk için iyi bir fikir olacağı kanısındayım.

18. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Enes kardeşim, kusura bakma bu yorumuna cevap verememişim, :) Balık avı benim yaşamım olmuş, ben denizde olmadan zor yaşarım, bu günlerde havalar hala düzelmedi, ili kulağında yakında güzel balıklar tutarız, sana da güzel levrekler dilerim, sevgiler, hoşçakal.:) :) :)

19. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Yakup kardeşim, bizlere göstermiş olduğun ilgiden dolayı çok teşekkürler, bizler emekliliğimizi burada geçirmekteyiz, her şey burada çok güzel,:) :) :) inşallah sizleri de aramızda görmek isteriz, sevgiler, hoşçakal.:) :) :)

Geçen haftada İstanbul'dan gelen kardeşlerimizle.

Son düzenleme: 25 Nisan 2011