SİS BALIĞI AVI (Birecik-Şanlıurfa)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında harakiri tarafından paylaşıldı.

1. LEVİ

LEVİ MEHMET

Ben sizi Şahsen Tanıyorum Sizde beni Tanırsınız Bu Arada Bende Olta Takımı Almayı düşünüyorum Nasıl bişey almalıyım karar veremedim

2. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Cormoran Blackbull 2.40 m 5-25 gr atar
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    7 kg Gökkuşağı Alabalığı 82 cm
    Bak şimdi gerçekten meraklandım. Beraber balığa çıktığımız oldu mu hiç? Olta takımı almayı düşünüyorum demişsiniz? Hedef balık nedir? Bilgilendirirseniz yardımcı olabilirim...

3. LEVİ

LEVİ MEHMET

Yayın balığı (Cariye) Düşünüyorum ama açıkçası nerede yaşar nasıl avlanır hangi tür yemler kullanılır bölgemizde yaygın bir türmüdür hiç bilgim yok aslında farklı türlerde olabilir. Beraber balığa çıkmadık ama iyi counter oynadıgını biliyorum ;)

4. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    Kum ocaklarında mezopotamya yayını denilen bir yayın türü mevcut. İllaki yayın yakalayacam diyorsan 2-3 kancalı dip oltasına tavuk eti veya ciğeri bağlayıp denemeler yapabilirsin. Yayın avı gece yapıldığı için özellikle akşam namazından sonra saat gece 11-12 ye kadar orda yayına olta atan bir çok vatandaş var. onlardan da bilgi alabilirsin...

5. LEVİ

LEVİ MEHMET

Siz nereden aldınız olta takımınızı

6. LEVİ

LEVİ MEHMET

Olta takımımı aldım birgun balıga çıkalım isterseniz

7. Dt.muratoz

Dt.muratoz Murat

Sis balığı aynı tatlı su levreğine benziyormuş.Elinize sağlık,çok yakışıklı balıklarmış.Afiyet olsun.1 aydır Şanlıurfa'dayım.Şanlıurfa A.D.S.M'de diş hekimi olarak çalışıyorum.Amatör oltacı balık dostu arkadaşlarla tanışmak isterim.Trofe balıklar tutmanız dileğiyle...:)

8. Dt.muratoz

Dt.muratoz Murat

Çok yakışıklı balıklarmış.Tatlısu levreğinede benziyor.Elinize sağlık.Afiyet olsun...

9. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    hocam düşündüğünüz hedef balık nedir? At-çekte size yardımcı olabilirim. Sorular için Forum üzerinden p.m. atabilirsiniz...

10. LEVİ

LEVİ MEHMET

bizde bu işlerden anlayan bir hemşerimizle tanıştık diye seviniyorduk sizden yardım alabilirdim bilgi açısından bazı konularda ama siz bi hayırlı olsun bile demediniz msj da cvp yazmadınız Alacağınız olsun şevki hocam :(

11. ali kömbe

ali kömbe ali kömbe

Teşekkürler sayın ÜSTADIM

12. aslan442344

aslan442344 volkan

Şevki arkadaşım çok guzel balıklar yakalamıssın tebrikler.sana özel mesaj atmaya calıstım olmadı.sen bana özel mesajdan numaranı yazarsan senı ararım sana sorup danısmak istediğim konular var.Numaranı yazarsan sevinirim.Bende nizip de polis memuruyum yeni geldım buraya.Balık hastasıyım senın gibi.senden yardım almak istiyorum