Sivrice ziyareti ve Orhan Baba... +18!!!

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

1. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Değerli üyeler,

konu içerisinde geçen tartışma mesajları ve bu mesajlara ithafen yazılmış diğer mesajlar, konu başlığı ile alakasız ve siteyi ilgilendirmeyen mesajlar olduğundan silinmiştir.

Lütfen, konu başlığı ile alakasız, tamamen site dışında kalması gereken ikili tartışma mesajlarınızı gerekiyorsa özelden paylaşınız. Konu başlığına uymayan tüm mesajlar, site düzeni gereği silinecektir.

2. 7 yıldır isteyerek alkol almadım.
    Ondan önceki yedi yıla göre daha mutluyum.

Ama size imrendim.

Aranızda olmak istedi gönlüm.

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Çok güzel bir iş yapmışsın kardeşim ..Orhan abi yi bende ziyaret etmiştim , harika bir insandır.. sevgili Kerem sana tavsiyem .. imkanın olusa sevgili KamilÜçbaş ve sevgili Cem Liman ilede tanışma imkanı yaratman ..İzmire gelirsen ordan Uşak ilimize uzanıp İsmail Atalay ilede tanışman

[​IMG][/url][/IMG]

Sevgili Üyeler, buradaki görüntüleri buraya koymamın nedeni , bunlara bakarak hepimizin bu konuda aktif olmamızı gönülden istememdir.. sanal olaylar sanalda kalmayıp gerçeğe dönüşmeli ve bir takım bağlar ile bağlanmamız en ideal olanıdır..tabii imkanlar elverdikçe..:) Kısmet olursa 19 mayısta mordoganda sevgili Tarık Ersal ilede birlikte bir görüntüm olacak..

Sanal alemin en güzel yanı yurdumun güzel insanları ile tanışmak oldu benim için .. balıkta bu olaya bahane oldu

4. simendifer

simendifer Sennur

Muvaffak ağabey, tüm bu saydığın isimlerin hepsi ile tanıştım, hatta Tarık ağabeyle de tanıştım, hoş camiadaki çoğu insanla tanıştım ama bir seninle yüzyüze gelip de iki lafın belini kıramadık (telefonlar hariç.) Biz ne zaman bir araya geleceğiz seninle yahu? :):)

5. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sayın Moderasyon

Ben balıkcılık konu,teknik ve ekipmanlarını,bu arada fiilen yapageldiğim avların rapor,resim ve videolarını,emek,zaman,harcayarak üstelik kıısıtlı bütçemide zorlayarak forum elemanlarına,üstelik son zamanlarda sadece forumumuzda paylaşmaktayım.

Yarım asrı çoktan geçen balıkcılık geçmişime aykırı gelen yada en azından öne çıkmaması gereken konulardaki itirazlarımda haklı olduğum yönlerin var olduğuna inanıyorum.

Sadece masa başında konuyla ilgilenip,çoğu hiçbir tecrübeye dayanmayan katılımlara bir itirazım elbette olamaz.

Ancak,balıkcılık hobisini içlerinde sindirmeye meyilli birçok gencin,balık deyince akıllarına öncelikle içki gelmesini tetikleyebilecek her katılıma itirazım olur.

Karşımdakilerin işi terbiye sınırlarının ötesine taşımaya ise bence hakları yoktur.

Lütfen beni anlayınız.

Ben bir alkolik hemde aşırı derecede bir babanın oğluyum.Çok çektik,çok çektim.Belkide yaşlandıkca dozu artan agresif yanım bu yüzden bünyeme yapışmıştır.

Arzu ederseniz sonuna kadar helal ettiğim konularım baki kalabilir.

Bir başka forumda balıkcılık anlayışımın forumlarına uymadığı bana ifade edilmiştir.Üyeliğim devam etmektedir ancak katılımlarımı kesmiş bulunmaktayım.

Buradada aynı durum meydana gelmiş olabilir.

Makul karşılar,alınganlık yapmaz, sessizce çekilirim.

Sevgi ve saygımla kalınız

6. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Vedat ağabey,

Paylaşımların konusunda hiç kimsenin bir sorunu olduğunu düşünmemekle birlikte, balıkçılık anlamında çok üyenin fayda gördüğü de aşikardır.

Burada katılımlar masa başında olur, fiili balıkçılık şeklinde olur v.s. ama özünde, burası adı üstünde bir forum olduğu için herkesin kendi ile ya da edindiği bilgi ve tecrübeler ile ilgili olarak paylaşım yaptığı geniş bir platformdur. Dolayısı ile herkes, ister içkili, ister içkisiz her türlü av ve av sonrası ortamını paylaşmakta özgürdür. Bizler insanların yaşamına ve paylaşım özgürlüklerine karışamayız.

Özendirici olması anlamında, gençlerin sadece buradaki paylaşımlarla alkol tüketeceklerine inanmamaktayız. Yine de, üyelerimizin av sonrası ortam paylaşımlarına karışmamakla birlikte, özellikle yakın çekim kadeh tokuşturma v.s. gibi fotoğraf paylaşımlarını, sadece bu karenin özel olarak çekilmiş olmasından dolayı, kendilerine bildirim yaparak konularından kaldırmaktayız. Bu anlamda, her üyemize eşit ve ortak paydada, başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde paylaşım imkanı sunduğumuz konusunda herhangi bir şüphemiz yoktur.

Bunların yanı sıra, diğer forumların uygulamaları hiçbir surette tarafımızı ilgilendirmemektedir. Bizim, senin paylaşımlarınla ilgili herhangi bir sıkıntımız bulunmamaktadır. Dolayısı ile, "balıkçılık anlayışınız forumumuza uymamaktadır" gibi bir cümle sarf etmemiz de olanaksızdır. Ancak ne var ki, bizim forum anlayışımız sana uymuyorsa, ne yapılması gerektiği konusunda takdir senindir.

Sevgi ve saygılarımızla,

Not: Özellikle bu konu altından devam edildiği için cevap bu konu altına yazılmıştır. Ancak konunun dağılmaması ve başka konulara kaymaması için, bundan sonra yazılacakların özelden devam ettirilmesini rica ederiz.

7. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Kerem ve cok degerli Ustadim Orhan Baba,

Sivricenin dost kucaginda , duru mavi sularinda oltalariniz bos geldigine aldanmayin.. Aslinda sizler dunyanin en guzel baligini yakalamissiniz.Onun adi yoreden yoreye degil kalpten kalbe degisir. Kimi muhabbet der, kimi dostluk.Kimi sevgi der, kimi saygi...Kimi bu isimlerin hepsini bilir, hepsiyle cagiri onu. Kimi kalplerse omur boyu deniz dolasirda, bir turlu oltasina takamaz onu.
    Ahh ne guzel masanizda, teknenizde, ocaginizda onu yasiyor ve bizlerle paylasiyor olmaniz...En kotu gununuz boyle olsun...

Sizleri hasretle kucakliyorum... Insallah bu butun guzellikler ve sicak yureginizle donanmis payasimlarinizi bizden eksik etmezsiniz de benim gibi gurbet cocugu yurt disindaki vatandaslarimiza Memleketimizin ozledigimiz sicakligini, Egenin gunesini, dost parlakligini bir nebzede yasayabilme imkani devam eder.

Keremcigim , Orhan Babam sizleri ve Sivrice'deki dostlarimi hasretle kucakliyor, hepinize saygi ve sevgilerimi sunuyorum.En kotu gununuz boyle olsun.

Her zaman gonlunuzdekine rast gelsin...

8. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Abim,

Seni ve o fotograflardaki butun degerli dostlarimi tanimakta benim ve eminimki bizim bu sanal alemde edindigimiz gercek guzellikler. Asil degerli olani bize hatirlattigin icin sana cok tesekkur ederim.

Gorusmek dilegiyle, saglicakla kal.

9. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Kiymetli dostum Kerem, goruntuler imrenilmeyecek gibi degil. Harika bir sey yapmissiniz, huzura ermissiniz. Bravo vallahi...

Umarim bir gun bizler de Orhan baba gibi bir usta balikci, bir hayat tecrubesi hazinesi ile tanisma, gorusme imkani buluruz.

10. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Hüseyin kardeşim dediğin gibi ülkemizin gerçekten bir cennet köşelerinden güzel Sivrice'mize seni, sizleri de bekliyoruz, burada sevgi, saygı ve dostluklar var işte sana Sivrice'ye gelen ve her zaman beraber olduğumuz dostlarımızı görüntülüyorum sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Yavuz kardeşim mademki bizler amatör balıkçılığa gönül vermişik bundan böyle ...Biz ayrılamayıııııııız. Sevgiler, selamlar hoşça kal, seni ded en kısa bir zamanda cennetimize bekliyoruz.:) :) :)

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili İbrahim kardeşim bizler buraya denizin, balık avının ve beraber olan dostluklarımızı paylaşmaya geldik benim için sizler amatör balıkçı kardeşlerim her zaman çok önemli olmuştur bu balıkçı dostluk kervanına senin de bir an önce katılmanı bekliyoruz, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

http://orhankucukbicmen.tr.gg/Dostlar-ile-Anılar.htm

13. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Muhtemel bu yaz istanbula gelme durumu olacak .. yahu....:D :D

14. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ahh sevgili Ustadim, sevgili Orhan Babam,

Su muhtesem fotolara bakiyorum da "su muhabbetin bir parcasi ben ne zaman olacagim diye ic gecirmekten" kendimi alamiyorum.Yillarla insanlar insanlari goruyor, taniyor.Ne mutlu ki sen her girdigin muhabbette boyle kol kola "Babalarin babasi olmussun, dolmussun gonullere"...Sener Albayimin, Conta Kaptanimin, Senin ellerinizden operim.Tahir , Burak, Tarik, Kamil, Uluc, Cahit, Necmi Abilerimi ve daha burda ismini sayamadigim o dost yuzleri hasretle kucakliyorum. Bana ne yazik ki is durumlarim nedeniyle daha o yollar cok uzak, ruyadan ote. Bir gun insaallah...

Ve sana "goruyorum" demek istiyorum,cunku bu fotograflar daha pek cok hikaye anlatiyor. Goren gozlere hikayecilerin hikayesini anlatiyor...Anlamak mumkun degil.Kimlerle ugrasiyoruz degil mi guzel Abim.Sabrina, sabriniza hayranim...Ben sabir tasiyim sanirdim...Ben buna coktan catlardim...Size helal olsun ne diyeyim...

Sana ve sizlere en derin sevgi ve saygilarimla...

15. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Sevgili arkadaşlarım, ağabeylerim. Yaklaşık 1 senedir foruma üyeyim ve yine yaklaşık 1 seneden beri yeniden amatör balıkçılık içerisindeyim.

Bu site sayesinde çok değerli insanlarla tanıştım. İki kişi de hayatıma can dost ve ağabey olarak girdi. Biri Uluç'tur, diğeri de Orhan Baba. Tanışmak istediğim ise daha çok insan var.

Umarım zamanla hepinizle tanışmak ve arkadaşlıklar kurmak mümkün olur.

Yavuzcuğum, insan birbirine saygı ve sevgiyle yaklaştığı sürece isteyen çayını isteyen rakısını içer zaten. Maksat sohbetler samimi olsun değil mi? :)

Muvaffak Ağabey, İzmir'e de gelmeyi çok istiyorum ve planlarım dahilinde. Seninle kamışları sahile dikip yanyana balıkları beklerken ne sohbetler yaparız kimbilir...

Hüseyinciğim, belki fiziksel olarak çok uzaklarda olabilirsin ama yazılarını okudukça seni yanıbaşında hissediyor insan. Umarım günün birinde yollarımız Sivrice'de kesişir.

İbocuğum, birgün şöyle bir organizasyon yapsak da Sivrice baskını yapsak hep beraber. Harika olur!

Volkancığım, sağolasın. Orhan Babayla sohbetin sonu yok gerçekten. Zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan.

İsmailciğim, teşekkür ederim. Hayat çok sert, acımasız ve günümüz yaşantısının hayata saygısı yok. Ben de elimden geldiğince kendimi o dişlilerin dışına çıkartmak için uğraşıp duruyorum.

İskenderciğim, teşekkür ederim. Bu balık işi gerçekten bambaşka bir dünya. ne kadar yorgun olsa da insan sabah kalkıp bir tek balık tutmaya gider. Başka iş olsa bir şekilde kayış atmaya çalışır insan. :D

Ceyhun, vallahi insan Sivrice'de yaşamaya başladı mı ömrüne kafadan 15 yıl daha ekler.

Bahadır kardeşim, teşekkür ederim. Oralarda keyfin sonu yok. Yanında muazzam bir huzur. Cennet gibi kısaca...

Roy, günün birinde hep beraber gitmek kısmet olsun diyorum Sivrice'ye.

Recep Ağabey, teşekkür ederim. Şu kısa hayatta neler için kahrediyoruz kendimizi. İnsanın bir silkinip "Ben ne yapıyorum yahu?" demesi lazım. Sanırım bunu yapanlardan biri olduğum için her işte bir keyif araya araya keyifçi olup çıktım. :D

16. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Hüseyin kardeşim, eyrıca benim için söylemiş olduğun çok değerli övgülerin için de beni çok mutlu ettiğini söyleyebilirim.
    Hayat insanı her geçen gün çok tecrübeli yapıyor, İsviçre de çalışırken bir patronum vardı, arada sırada bana derdiki, -Orhan ben beni ilgilendirmeyen konularla hiç uğraşmam, yani bu hayattan neyi istediğini bilecek ve fuzili olan hiç bir şeyle uğraşıp zamanını boş yere harcamayacaksın, ben de onu uyguluyorum artık benim kitabımda Deniz, balık ve dostlarım var, sizleri çok seviyorum hepinizi öpüyorum sevgiler, saygılar benim değerli dostlarım.:) :) :)

http://orhankucukbicmen.tr.gg/Dostlar-ile-Anılar.htm

Sevgili Hüseyin kardeşim senin de, sizlerin de Sivrice dostlar kervanına katılmanı hasretle bekliyoruz.:) :) :)

17. Fotograf yırttıran bitmiş dostlukların muhatablarına bile küsebilmiş değilim.
    Yırtılmamış fotoğrafların kucakladığı eski dostluklar yeniden yeşerecektir.

Aha buraya yazıyorum.

(Lütfen bu mesaja cevap yazmayınız)

18. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Biz babayla belki 20 kere küstük barıştık yani işin mokunu çıkardık.

Dolayısıyla küskünlüklerimizin öyle fotoğraf yırttıracak kadar sevgiisizliği barındırması mümkün değildir.

O şimdi beni arasa yada ben onu,ne kadar süreceği belli olmasada sarılışıveririrz.

Biz kin tutmayız,ikimizde

Sevgiler

19. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Sözün bittiği yer. :thumb: :thumb:

Bundan sonra yazılmaz dinlenir derim.:p idk :p idk

http://www.youtube.com/watch?v=6jwZigGzL3M

http://www.facebook.com/video/video.php?v=102925563070988

20. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Insallah Orhan agabey, sagolun var olun. :)

Eylul'de kismetse kesin donus yapacagiz. Artik memleketimizde yerlesik duzene gececek olmanin heyecanini yasamaktayiz. Ilk firsatta sizleri ziyaret etmek ve yuzyuze tanismak benim icin bir seref olacak.

Selamlar, saygilar...