Sivrice ziyareti ve Orhan Baba... +18!!!

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili üstadım bu arada bizlere de uğramayı unutma, seni seviyoruz ve bekliyoruz, Sivric'den selamlar sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

2. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    Herşey bir yana keyfinize, muhabbetinize çok özendim :)

3. ahmetntn

ahmetntn ahmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax / daiwa regal 5000brı
    En İyi Avı:
    2,5kg aynalı
    Abiler sizlere imrenmemek elde değil daha nice güzel günlere

4. melikşah

melikşah ........................

Deniz,balık huzur ve muhabbet daha ne olsun ki:) bir balıkçının olmazsa olmazı tebrikler...

5. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok sevgili Tevfik kardeşim dediğin gibi,:) :) :) sevgili Zeki Müren üstadımızın güzel şarkısını içimde hissederek dinledim ve çok haklısın, dediğin gibi bu hayat o kadar çok güzelki kimseyi bile kırmaya deymez.

Ben hayatımda kimseyle küs olmadım olmayacağımda, belki inanmayanlar olabilir ama gerçekten böyle, benim küs olacağım insanın bana ya namussuzluk veya yada bana hırsızlık yapması gerfekir ama benim hiç bir zaman böyle bir dostum olmadı, bu hayatta hepimiz ufak tefek yanlışlıklar yapmışıktır bunlar o kadar abartılmamalı, önemli olan yapılan bir hatayı tekrar etmemek olmalı sevgiler selamlar hoşça kalın.:) :) :)

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Değerli büyüğüm Orhan bey;

Yaşamımızın tümünü değerlendirdiğimizde, zaman zaman fırtınalı, zaman zamanda durgun, sakin dönemlerimize şahit oluruz. Doğaya baktığımızda, kışın ayazı, yazın kavurucu sıcağı, sonbaharın savurduğu ve soldurduğu tabiatı, ilkbaharın doğayı yeniden canlandırdığı dönemleri her sene yaşarız. Bu, doğanın devamlılığı için olması gereken doğa hareketleri değilmidir. Bizlerin yaşamlarıda hepimiz için bu döngü içerisinde geçer. Burada önemli olan, belirttiğiniz gibi kişinin bir noktada sabitlenmemesi, yani hep kışın soğukluğunu yansıtmamalı, zamanı geldiğinde de baharın, yazın güzelliklerini yaşamalıdır, yaşatmalıdır diye düşünüyoum.

Bilmem örneklemem sağlıklı oldumu ?:confused: :confused: :p

Sizlerin duruşu ve yaşam tarzlarınız, bizler için hep örnek teşkil etmiştir; etmektedir de.

Verdiğim resimli Rhm. Zeki MÜREN'in linkinin altında başka bir link daha vardı. Sanırım dikkat çekmedi. Zaman zaman hep dinler ve eskilere götürürüm kendimi.:( :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=102925563070988

Siz değerli büyüklerime selam ve saygılarımı iletir, hürmetler ederim.