sizce hangisi?

Konu, 'Makineler' kısmında istavritspor tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    bi yarim saat malum sahsin yaninda avlanilir, muhabbet dogal olarak baliktan açilir, sonra takima kayar, ordan bu takimi çok denemek isterime gelinir. saltigayi böyle denedim iki at-çek. ama eleman black cat parabolik yayin kamisina takmisti esnek mi esnek. 60lik saltigaydi, rahat makina.

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000

su öndeki beyaz tshirtlu sapkali elemandi malum sahis :)

3. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Sen de sarıgözü çakmışsın ama arada :) bizim spondylosoma cantharus değil mi o yahu?:)

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    istakarozmus Kaan :) ben pek anlamam literaturdeki isimlerinden ne dersen odur :)

5. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    O işte tamam :)

6. furunotr

furunotr Haluk

Saltiga 5500 denedim; bana gelmez; çok ağır... Saltiga Surf de denedim; güzel ancak bu da benim avlanma stilime gelmiyor; ancak çapari için düşünebilirim ki elimde daha iyisi, daha güçlüsü mevcut; tabii 132 gr. daha ağır haliyle... O balığı da izmarite benzettim çekimin açısı ile öyle görünüyor; ıskaroz ya da sarıgözün biraz daha enli ve ensesinin biraz daha küt olması gerekmiyor mu???

7. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

http://www.fishbase.org/photos/thumbnailssummary.php?ID=1356
    Bazı denizlerde değişebiliyor herhalde besinine göre. Çok az daha ensesi kalın olması lazım ama linkteki resimlerde ufak boy olanına bakarsak o da zayıf. Gerçi Roy'un tuttuğundan az büyüklerini bu sene tuttum, daha enlilerdi... Kuyruğun şeffaf olması da kıllandırdı beni, biraz fümemsi bir renk olması lazımdı normalde...

Ancak; gövdenin yanındaki çizgiler de ben sarıgözüm diyor. İzmaritte çizgiler daha kalın oluyor. Bu çizgiler tipik sarıgöz çizgileri...:(

Sonradan not: Ağzı körüklü değil, sadece dudakları uzamış, şeffaflık da yok, sarıgöz diyorum :)

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine: