Sizce makina sıralaması nasıl olmalı?

Konu, 'Makineler' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. 4443

4443

Bunun yanında yinede bir göl kamışı düşünülürdü hani hihi

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

:laughing: :laughing:
    Teşekkür ederim Hüseyin, bir ara göl kamışı mı alsam dedim ama :D:D sonra kendimi toparlayıp yok ben makina alacaktım dedim :)

Aslında hem ecusimayı hem incognitoyu hem de crosscasti buldum, incognito hiç güven vermedi elimde tuttuğum zaman, ecusimanın da garantisi yoktu, bunun 2 yıl garantisi olduğu için bi de surf kafa olduğu için bunu tercih ettim.
    2 adet crosscast makina
    2 adet lineaeffe 4.20 kamış (175 gr'a kadar atarlı)
    1200 metre surf misinası (markasını hatırlamıyorum, arabada kaldı malzemeler, ama bilinen ve tavsiye edilen bi markaydı)
    savagear %100 fc misina ve muhtelif iğne fırdöndü vs aldım, alınan malzeme çok olunca indirim de güzel oldu :)

Yaklaşık 570 TL tutan alışveriş için toplamda 460 TL ödedik :) (hanım duyarsa bu miktarı beni evden atabilir :D :D )

3. 4443

4443

Bunların yarısı partnerin Özkan'ın tabi değil mi :rolleyes:

Sen yinede düşün o göl kamışını :laughing: :laughing:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :p

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hayirli olsun Yasin. Ama pazarligin zayifmis. Yuvarlak hesap 450 olurdu o. Hatta vazgeçtim almiyom nette daha ucuza geliyo vs ile 400 de olabilirdi canliya :D

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Evet yarısı Özkanın (hatta ben 260 Özkana ödetip 200 ben öderim diye düşünüyorum :laughing: :laughing: ), göl kamışı ve tulum da alacağım ama onlar levrek sezonu yaklaşırken :)

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi azcık daha pazarlık yapsam adam 4.20lik kamışla beni dükkandan kovalayabilrdi :D:D:D Ama son anda yüzsüzlüğümü yaptım, madem 450 yapmıyosun bari savagearın cannibal silikonlarından ver iki tane dedim :D:D adam da verdi :):)

7. 4443

4443

Hangi renk :rolleyes:

8. fztyasin

fztyasin yasin özkan

beyaz değil :D ondan yokmuş ellerinde, kahverengi turuncu tarzı, muhtemelen hava aydınlanırken iş yapar diye düşünüyorum

9. 4443

4443

bildim bildim oda çok güzeldir gün batımında kullanılır benim avdaş getirtti ondan benimde hoşuma gitti :D

Beyaz alamadın mı :laughing: :laughing:

10. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Beyazından kalmamış, olaydı para verip alacağıdım zaten :D

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hee o da iyi taktik :)

12. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bugün yeni aldığım takımımı deneme fırsatım oldu, desteklerini esirgemeyen herkese tekrar teşekkür ederim.
    Daiwa crosscast makina hakikaten kullanım sırasında gayet güzel güven veriyor. Misina sarımı önceki makinalarıma göre çok daha iyi. Balık yakalayamadığım için balığı çekerkenki hissiyatını henüz bilemiyorum :)
    Lineaeffe sea master 4.20 kamış (180 gr'a kadar atarlı) çok sağlam ve atışı rahat, ben çok uzak atışlar yapamadım çünkü ilk defa ağır kamış ve makina ile kıyıdan avlanıyorum ancak birlikte bizimle ava gelen Sargoz35 Mehmet abimin yaptığı deneme atışlarında hem kamışın dayanıklılığı hem de sertliği gayet iyi göründü gözüme.
    İp misina pahalı olduğu için almamıştım, yerine sufixin surf için üretilmiş misinasını aldık (kırmızı renkli) biraz ağır gibi geldi bana, ama ilerleyen zamanlarda daha iyi bilgi edinebileceğimi düşünüyorum.
    Savagear%100 fc misina; düğüm tutması çok güzel, çok kolay gam yapmıyor, (daha önce kullandığım pelican spy misina ikinci atışta bedene dolaşıp fena şekilde gam yapıyordu)
    Şimdilik gözlemlerim bunlar, eğer balık yakalayabildiğim bir av olmuş olsaydı muhtemelen daha detaylı bilgi sahibi olabilecektim :) İnşallah bir dahaki ava balıklı şekilde de yeni takımlarımı test etme imkanı bulmuş olurum.

Tekrardan herkese teşekkürler, iyi hafta sonları...

13. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hayırlı olsun Yasin, bereketli avların olsun, güle güle kullan.. güzel bir takım yapmışsın.. kamışı kullanan arkadaşlarım boğazda 175 gramla hiç sorun yaşamıyorlar, bilgin olsun ;)

14. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Teşekkür ederim abi, bu güne kadar en fazla 75 gr ile atış yapmıştım, sanırım artık biraz daha kas yapmam gerekecek :)