tatlı su imkanım yok.ama bu sürekli aklımda.iyi avlar..
yani aklımdaki aslında poşetin içine atıp ikisini de vıcık vıcık yoğurmak sonra da o ekmeği takmak.kıvamı ayarlanabilir diye düşünüyorum.bir nevi sazan çeken esanslar gibi işlev görebilir ama ben bıyıklı balığın daha çok geleceğini düşünüyorum.
Mrb. Aslında denemek lazım ama bunu ilk denemesini yapmak vede verim alıcakmıyız buna bakmak gerek...tabi ankda sazana avı yapmak bence zorlastı...her tarafa turna bırakıldı..
evet mükemmel bir fikir. benim aklıma daha önce neden gelmedi sezon açılınca kadife ve sazanlar korksun benden
iyi günde,kötü günde,yağmurda,çamurda,denizde ve tatlısuda balık tutmaya and içmedik mi balıkları bu muhteşem menülerden mahrum bırakmamalıyız. bize alınırsa allah muhafaza bir daha oltanıza vurmam demez mi
Allah bilir siz oltalara kurt takmayada korkuyorsunuzdur. Ne biçim balıkcısınız ya Balık olsunda valla bağırsak bile takarım ben.
Can kardeş yorulmasına yoruldumda, önümde su var. Orası antalya kurşunlu öğle suyu birdaha bulamam diye ordan hiç ayrılmıyorum.
Yoğurmaya gerek yok arkadaşlar,üçlü fırdöndüye , iki kolçak yapıp,iğnelerin birine ekmek ,birine solucan takın balık hangisine isterse ona vurur ben birine hamur,birine solucan takıyorum,herzaman solucan tercih ediliyor.Tercihinizi imkan varsa gübre solucanından yapınız,zahmetlidir toplaması ama iyidir neticesi
Harun kardeşim,bu tip takım tatlı suda herzaman kullanılan bir oltadır.Bedende gezer kurşun,üçlü fırdödüde iki iğne istenilen,yem takılır.Denizde de çok iyi sonuç verir.
yaaaaaaaaa arkadaşlar siz hiç leş kurdu toplamadınızmı siz hiç sabah aç karına gübre solucanı toplayıp aynı ellerle kahvaltı yapmadınızmı ben eti kokutup büyüyen leş kurtlarını toplardım (zamanında) inanın o kokuyu soluyan bilir yani solucanı ekmekle yoğurmak çocuk oyunu o işi benim hanım bile yapar şayet yapamam diyorsanız köprüde çapariyle kraçha yakalayın saygılar