Son raporum Sudak ve Turna

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Snoek tarafından paylaşıldı.

1. james hatfield

james hatfield yasin

En İyi Avı:
    7.5 kg. sazan, 1 kg cupra
    av super gercekten balıklarda...gurbuz bey biz kabul etmiyoruz son rapor işini..bildiklerimizi kimle paylasacagız bilmediklerimizi kimden ogrenecegiz..bence burası bi aile gibi..ve herbir üyesiyle ayrı güzel...uzlastıranıyla kuseniyle paylasanıyla güleniyle ağlayanıyla tutanıyla tutamayanıyla...benim ricam gereksiz alınganlık kırılganlık olmasın aramızda..tartısalım ama turklere yakısır sekilde tatlıya baglamayı unutmayalım...sitem ederken bile kırıcı olmadıgınız için tesekkur eder bu avların ve bu guzel raporların devamını beklerim...tekrar okudum o konuları yanlıs anlasılma olmasın..levrekleri turnaları katledelim diye birsey tabikide savunulamaz...konunun karsısında olanlarda bilincsizce her suya salınmamaları gerektiğini soylemişler...her fikre saygı duyarız...bu forumdaki her üye bence bilincli ve dogaya saygılı...unutmayalımki bize ve dogaya en cok zarar verenler su an bu forumların cok cok daha dısında ilkel hayatına devam eden insancıklardır...

2. modena

modena

tatlı su canavarlarının korkulu rüyası ağabeyimiz yine rüya bir rapor açmış...ağabey süpersin...vallahi seni kıskanıyorum...avların çok güzel...raporlarını sürekli takip ediyorum...ve etmekte istiyorum ve istiyoruz...ama sen bizi bu kocaman aileyi bundan mahrum bırakıyorsun...ama bu böyle olmaz...daha paylaşacak çok şeyimiz var...bence show devam etmeli...

3. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Yazan yazmayan butun arkadaslara tesekkur ederim.
    Bircogunuzun yazisini okudukca huyum kurusun duygulanmak elde degil.
    Insan ogluyuz elbetde her bir insanin zayif noktasi vardir.
    Sanirim benimde zayif noktam guvendigin daglara kar yagar misali.

O anda son raporum olarak dusuncelerimi yazmamin nedeni o anki isyandan olmasi gerek.
    Cok degerli arkadaslarin oldugunu gormek aramizda bulundugunu fark etmek
    herseyden daha onemli oldugunu dusunuyorum.
    Son raporum olmayacak ama bundan sonra daha dikkatli ve temkinli olmayi tercih edecegim.

4. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Eeeeeveeet! :p
    Iste boyle be Abicim! ;)
    Yine beraberiz.
    Cok buyuuuuuk RASTGELE... ;)