sonunda aldık YAYINI..edirne süleoğlu barajı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında aykutekinkiran tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. güroldilmeç

güroldilmeç coşkun dilmeç

En İyi Avı:
    2kg sudak
    15hazirandan önce bu yayınları tutarsak bi daha hiç tutamayız tebliğe uyalım

2. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    kurallara uygun bır av degıldır ben tebrık etmıyorum

3. Bu mesaja istinaden,

incelemiş ve bölgesinde yasak olmadığını görmüş ve raporunu yayınlamış sandım.

Tebliğe aykırı bir durum varsa elbette tebriğimi geri isterim.:confused:

4. havagazi askeri

havagazi askeri Soner Pehlivan

En İyi Avı:
    Sazan 9.3 kg, Turna 3.5 kg, Yayın 15.4 kg
    Ben anlayamıyorum, foruma üye olan herkesin, buraya üye olabiliyorsa okuma yazması olduğunu sanıyorum.

Tebliğ'de bilimsel araştırmalar sonucunda balıkların türlerinin yok olmaması ve yarınlarımıza da yetebilecek kaynak oluşturmaları için biz amatör balıkçılara devlet bir sınır koymuş hem tutabileceğimiz ağırlık/boy ve zamanlama olarak.

Hem tebliği yanlış okuyup, hem yanlış yorumlayıp, hem de burada rapor yayınlamak bana geleceğimizin ne olacağı konusunda açık sinyaller gösteriyor.

Hadi o değil de bu raporu hazırlayan şahıs oldu da bir hata yaptı, ama onu tebrik eden diğerleri de mi onun gibi, herkes mi bu kadar vurdumduymaz ve araştırma yapmadan avcılık yapıyor, herkes mi geleceği düşünmüyor, herkes mi bir kere de olsun tebliği açıp kendi avlakları için geçerli kuralları incelemiyor??

Lütfen, en azından çocuklarımız ve geleceğimiz için kurallara, doğaya ve insanlara saygı gösterelim.. Yoksa saygı gösterecek ne doğamız ne de geleceğimiz kalacak..

5. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Aykut bey merhaba,

öncelikle avınız için tebrik ederiz. Ancak Edirne bölgesinde 15 Haziran tarihine kadar yayın avı yasağı vardır. Bu nedenle o tarihe kadar yayın balığı yakalamamanızı ve balıkların yumurtlaması için izin vermenizi rica ederiz. Göstereceğinize inandığımız duyarlılık ve anlayış için teşekkür eder, 15 Haziran sonrasında yapacağınız avlar için rast gelmesini dileriz.

Konunuz, avın yasal zamanda yapılmamış olması, gerekçenin son mesaj olarak kalması ve diğer üyelerimize örnek teşkil ederek, bilgilendirme olarak yer alması için kilitlenmiştir.

Saygılarımızla,

Son düzenleme: 28 Mayıs 2012
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.