Söz verdiler, seneye geri gelecekler... :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında stanlyy tarafından paylaşıldı.

1. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Abi ben sazanlarda olgunlardan hoşlanıyorum. :D :D :D Benim gözümde büyüdükçe güzelleşiyorlar :p Mısır kullanmayın uyarımda hamur teklif etmiştim arkadaşlara kabul etmemişti, ben balıkları çektikçe gelip baktılar hepsiyle bir sinerji yaratmıştım. :D O espri sanırım ordan geldi. Daha iyileri sana nasip olsun teşşekkürler... :)

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler burakcım İnşallah daha iyilerini sen tutup bizi geçersin. :) Yalnız oradaki sazanların hepsi farklı balık, aynı değil yani :)

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler kemal abi yarın akşamda oradayım kısmetse. :) Salı günüde senden bir rapor görürüz inşallah...

4. nevzat42

nevzat42

Tebrikler Fatih.Güzel bir av olmuş.

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler nevzat bey, sizin sudaklar kadar olmasada eğleniyoruz işte. :)

6. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    Tebrikler kardeş, beraberde gideriz inşallah... :)

7. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler davut, yazın Ankara'da olduğum sürece haftanın en kötü 2 günü oradayım, ayarla gideriz tabii. Bu akşamda 2. tur için gidiyorum. :)

8. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Fatih kardeşim sonunda arzuettiğin sazan avını gerçekleştirdiğin ve herşeye rağmen o zil sesini duydugun için mutlu oldum . ayrıca suya iade ettiğin balıklar içinde teşekkürederim ;) keşke herkes senin kadar duyarlı olsa o zaman o bıraktıkların seneyede gelir sonraki senelerde .

bende burda çıktım sazan avına ve hep limit altı balıklar . daha çok küçükler sanırım bunda havaların etkisi fazla .

daha iri daha bol kazasız belasız avlar geçirmen dileğiyle . Rastgele ;)

9. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Abi dün akşamda ordaydım, yine aynı boyutlarda geldi. Dün baya bir sıkıntıda yaşadım haftasonu çok kalabalıktı, oltaları doladılar falan. Balık işinde tenha olacak ki keyfi olsun. Çok teşekkürler abi daha iyileri niceleri seninle olsun...

10. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    tabrikler çok güzel bir av gerçekleştirmişsin. avların daim vede bereketli olsun. salınanlar için ayrıca teşekkürler

11. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sağolun gültekin bey, avlak yerinde gördüklerimin üzerine sizin ve diğer arkadaşların teşekkür etmesi şunu gösteriyor. Millet olarak limitlerden o kadar bir haberiz ki Bu işin kültürünü bilen sayılı kişiler maalesef kurallara uyulduğunda birbirlerine teşekkür ediyorlar. Her avımda salarken yanımda tutanlardan kesin atma biz yeriz, diyen biri çıkıyor. İlginizden dolayı bende size ve diğer arkadaşlara teşekkür eder, daha iyi ve güzellerinin sizinle olmasını dilerim... :)