arkadaşlar ben v system t 2 7O 10- 40 gr ve trio 40 s aldım .. daha kullanmadım inşallah 40 s te sorun çıkmaz ama 3 kere balıkta sorun çıkarıyorsa bence o üretim hatasıdır .. Yoksa okuma markası bu kadar kötü bir ürün üretmez ve de ömür boyu servis garantisi veremez
Uğurcum ne konu açmışsın millet okuma ve shimano tartışmasına girdi. herkezin kesesi ve görüşü ayrı olduğundan fikirleride ayrı oluyor.yanlız şunu da unutmamak gerekir ki yıllardır dünyanın dişli sistemlerinin bir numarası shimano.fiyatları aynı ürünleri karşılaştırıyorsan tabiki okuma ağır basıyor.mesela araba sektöründen örnek verirsek a,b,c,d ve diye devam eden segmentler var olta makinalarındada bu var.okumanın en üst segmentiyle shimanonun en üst segmentini karşılaştırırsak eğer okumanın adı bile geçmez .yanlız daiwa yaklaşabilir.mesela hyundai elantrayla ile mercedes c200 ü kıyaslamak gibi birşey olur ancak.takımların hayırlı kısmetin açık olsun selamlar...
Ben catana kullanıyorum ve memnunum. Şimdilik sorun çıkartmadı. 52 cmlik turna yakaladım ve sadece makine ile çektim ses etmedi.
Havalar zaten şu ara balıkçılığa müsait değil ne yapalım bizde bol bol fikir tartışması yapıyoruz. tabiki shimano nun bir üstünlüğü var okuma ise daha ucuza daha özellikli ürünler sunuyor tabiki sağlamlığı konusunda shimano lider gözküyor yorumlarda inşallah benim aldığım ürünlerde bir sorun çıkmaz bende uzun süreli ve keyif veren avlar yaparım . en azından denemiş olurum herkese iyi avlar dilerim.