spin + genel kullanım için catana mı trio s mi sizce

Konu, 'Makineler' kısmında ugur.dsi tarafından paylaşıldı.

1. shartz

shartz murat kara

Favori Kamış:
    okuma v sistem
    Favori Makine:
    okuma 40 trio
    En İyi Avı:
    kofana 5kg, levrek 3 kg, baraküda 2 kg,akya 4kg
    eyvallah teşekkürler. daha iyileri sizlere olsun

2. ugur.dsi

ugur.dsi uğur gökbay

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Okuma trio 40 s
    arkadaşlar ben v system t 2 7O 10- 40 gr ve trio 40 s aldım .. daha kullanmadım inşallah 40 s te sorun çıkmaz ama 3 kere balıkta sorun çıkarıyorsa bence o üretim hatasıdır .. Yoksa okuma markası bu kadar kötü bir ürün üretmez ve de ömür boyu servis garantisi veremez

3. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Uğurcum ne konu açmışsın millet okuma ve shimano tartışmasına girdi.:D :D :D herkezin kesesi ve görüşü ayrı olduğundan fikirleride ayrı oluyor.yanlız şunu da unutmamak gerekir ki yıllardır dünyanın dişli sistemlerinin bir numarası shimano.fiyatları aynı ürünleri karşılaştırıyorsan tabiki okuma ağır basıyor.mesela araba sektöründen örnek verirsek a,b,c,d ve diye devam eden segmentler var olta makinalarındada bu var.okumanın en üst segmentiyle shimanonun en üst segmentini karşılaştırırsak eğer okumanın adı bile geçmez .yanlız daiwa yaklaşabilir.mesela hyundai elantrayla ile mercedes c200 ü kıyaslamak gibi birşey olur ancak.takımların hayırlı kısmetin açık olsun selamlar...

4. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Ben catana kullanıyorum ve memnunum. Şimdilik sorun çıkartmadı. 52 cmlik turna yakaladım ve sadece makine ile çektim ses etmedi.

5. ugur.dsi

ugur.dsi uğur gökbay

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Okuma trio 40 s
    Havalar zaten şu ara balıkçılığa müsait değil ne yapalım bizde bol bol fikir tartışması yapıyoruz. tabiki shimano nun bir üstünlüğü var okuma ise daha ucuza daha özellikli ürünler sunuyor tabiki sağlamlığı konusunda shimano lider gözküyor yorumlarda inşallah benim aldığım ürünlerde bir sorun çıkmaz bende uzun süreli ve keyif veren avlar yaparım . en azından denemiş olurum herkese iyi avlar dilerim.