Elime geçtiğince değişik markaları kullanıp kendimce yorum yapıyorum. tamam 2000 TL ye alınan makinalar iyidir kötü olamaz ama 20 Tl alınan makinada hiç fena değil elimde olanlardan bir karşılaştırma yaparsam, 40 lık saros (4000F) un yanında (TN200) 200 lük teben'i de kasmadan kullanıyorum 2 side çektiği balıkla zevk veriyor Tebenle 600 gr lık Sarpa çektim, bu balık gelirken 2 kg lık balık edasıyla geliyor
carp 45....murat arkadaş bana özel mesaj göndermişşin cevap gönderdim ama özel mesaj alma ayarların kapalı oldugundan sanırım ulaşamıyor. düzeltirsen ynaıtlarım. bu arada özcan abi salina 100 tl cook iyi fiyat bence o paraya alınır.mesajlarıma baktımda sanki kötülemişim gibi olmuş aksine .mesela söyle diyiyim. elimde salina 55 var. ve shimano. birde okuma travertine.. travertine ve salina arasındaki fark çok ciddi. salina ile sihmano arasındaki o denli degil. nihayetinde fiyat performans hele sizin buldugunuz fiyat çok iyi makinadır. bu arada sarı renk dökülmesin diye dediginiz o nano şeyi nereden bulabilirim. belirtirseniz sevinirim.
Merhaba İbrahim kardeş. İlgin için teşekkürler. Makinayı almaya karar verdim. Nano teknoloji yüzey koruma spreyi bulabileceğin en kolay yer yeni nesil Oto kuaförleri olabilir. Yalnız her materyalin ürünü farklıdır. Metal için ayrı, kumaş için ayrı, ahşap için, taş için, plastik için vs. Ona dikkat etmelisin. Benim bir arkadaşım Türkiye distrübütörü olduğu için sağolsun bir ara göndermişti farklı ürünlerden numune. Yakın zamanda, faydaları kullanıcılar tarafından anlaşılmaya başladığında perakendecilerde çokça görmeye başlarız. Sağlıcakla kal.
Koruma spreyine hiç gerek yok. sarı kaplamaların dökülmesine dair bir endişeniz olmasın. 3 yıllık salina gördüm ilk günkü gibi tertemizdi. Bakımını düzgün yaptıktan sonra problem olmaz. nano koruma falan bunlar para tuzağı.
Nano teknoloji. Sevgili arkadaşım, sarı kaplamanın dökülüp dökülmeyeceğini bilmiyorum ama, Nano teknolojinin kullanıldığı pek çok sektör var. Araştırmacı biri olarak bu konuda epey kafa patlattım ilgimi çektiği için. Elekronikten tut da gıda sektörüne, uzay teknolojisinden deniz bilimciliğine kadar bu teknolojinin kullanıldığı pek çok alan mevcut. Örneklemeye kalksam ne burada yazmaya zaman yeter ne de forum için ayrılan alan yeter. Lütfen ön yargılı olmadan önce araştırmacı ve yeniliklere açık olalım. Öğrenmenin yaşı yok. Sağlıcakla kalın.
ben sadece nano ultra tera gibi terimlerle bazı işe yaramaz ürünlerin muhteşemmiş gibi gösterilip pazarlandığını vurgulamak istedim. nano teknolojik ürünlerin dediğiniz gibi bir çok alanda kullanıldığı ve çok faydalı olduğu tartışılmaz. En az sizin kadar araştırmacıyım bu konuda şüpheniz olmasın. herşeyi bilmek haddime değil öyle bir imada da bulunmadım. önyargı deyip geçebilirsiniz belki de bazı şeyleri öğrenmek istemiyorum belki.
Yekta kardeş, Nano ürünlerin menşei genelde Avrupa. Almanya ' da ürün araştırma ve geliştirme üzerine çok büyük yatırımlar ve araştırmalar yapılmakta. Dünyada aktif bir şekilde kullanılmaya başlanması çok yeni sayılır. Son 4 senedir yaşanan ekonomik krizler, dünyanın gelişmiş ülkerini de ciddi şekilde sarsmaya başladığından beridir, özellikle Nano teknoloji ile üretilen ürünlerin uzun dönemde sağladıkları tasarruftan dolayı bilinçli firmaların tercihi olmaya başlamıştır. Ama maalesef her zaman olduğu gibi bu sektörde de özellikle Çin, kalitesiz ürünler üreterek bu işe el atmışlardır. Maalesef ülkemizde de insanları kandırarak, haksız yoldan kazanç edinmeyi kendine iş edinmiş bazı kişi ve firmaların da piyasaya girmesiyle sizin de dediğiniz gibi Nano teknolojinin adını kötüleyen işe yaramaz ürünleri piyasada görmekteyiz. Bunu aşmak için bilinçli tüketici olmak zorundayız. Bunun da yolu araştırıp öğrenmekten geçmiyor mu? Yanlış anlaşılıp sizi kırmak değildi niyetim, eğer öyle olduysa özür dilerim. Lütfen siz araştırıp, öğrenmeye devam ediniz ki yetiştirdiğimiz küçüklerimize örnek olup, Onları da gelecekteki tercihlerinde biliçli ve eğitimli bireyler yapalım. Sağlıcakla kalın.
Özcan abi eğer bütcene uyarsa Stradic 3000 SGTMRC 30luk kafay yada 40lık kafasını tavsiye derim30 luk modelini baya bi araştırdım hatta bu forumda çokca konuştuk 30luk kafa için 345gr ağırlık - 4+1 rulman - 8-9kg drag - 1turda 92 cm sarma özelliğine sahip salinanın sarım uzunluğu kısa geldiği için aklıma bu geldi zamanında kendim için araştırmıştım elime alıp inceledimde oldukca oturaklı bir makina
iyi bir kaplama koruma istemez, kaplama dandikse korumak için neyle kaplarsanız kaplayın bir müddet sonra şartlar oluştuğunda kabaracaktır Makine üzerindeki kaplamayı korumak için sadece arada bir beze gaz döküp silin yeterlidir gaz bulamazsanız sentetik tinerde aynı işi görür