ben bir yerde buldum hemde 7.50 tl ) adamda 190 paket varmış 2 paket sipariş verdim. ama sadece 10 cm lik var. isteyen olursa ürün elime geçtikten sonra (sağlama alalım öncelikle) adresini verebilirim.
sahteyi met ediyoruz bari devamını getirin arkadaşlar,nasıl uygun kanca takılıyor kimse yazmıyor... bu silikona kanca uydurmakda zorlanan kardeşlerim.. bakınız aşağıdaki savagear ın 9cm lik silikonun kancası,8cm lik bu sahteye cuk diye oturuyor, kancası seyyardır,8cm lik boyutta her sahteye uyar, sanırsınız savagear spro için üretmiş:thumb: http://www.avmarketi.com/asp/product/132828/SAVAGEAR-LB-SOFT-4-PLAY-SILIKON-BALIK-9-5CM-YEDEK-
Ürün Adı : SPRO PC SUPER NATURAL BAIT FISH 10 cm Marka : Spro Liste Fiyatı : 7,50 TL Fiyatı : 7,50 TL SPRO PC SUPER NATURAL BAIT FISH 10 cm PAKET İÇERSİNDE 5 ADET BULUNMAKTADIR . 12 GR Ürün bilgileri bunlardır, paket içinde 5 adet var ve 7.50 tl dir.
Kadir kardeş bakalım firma bunlara uygun kancada gönderecek gelen kanca hakkında bilgi eklerim. senin bilgisini verdiğin sahtelerde güzel su ve hava durumuna göre renkler mevcut. daha önce bir videoda da görmüştüm yüzüşü çok güzel.
arkadaşlar adam fiyatı 8.50 tl yapmış dahada pahalanmadan isteyen varsa özelden mesaj atsın link vereyim. belki buradan link vermek uygun olmayabilir.
Bu sahteyi Kurban bayramında Antalya'da bir avmarketinden almıştım. Daha bizim forumlarda hiç konusu geçmemişti o dönem. Tipini çok beğenip almıştım. Ne müthiş kazık yediğimi sonradan burada konusu geçince farketmiştim ama şimdi şu bilgilerle, sandığımdan da müthiş bir kazık yediğimi farkettim.
:laughing: :laughing: :laughing: Boşver, sağlık olsun. Say ki seninkiler spro değil de Luccy Craft Sammy marka slikon. Kendini daha iyi hissedersin. :laughing: :laughing: :laughing: Merak ettim kaça aldın? (Gülmeden edemedim, kusura bakma)
aykut: bak bu güzelmiş abi. aynı kefal! satıcı: oo süperdir o. bi tek bizde var başka yerde bulamassın. yurtdışından getiriyoz bunnarı. aykut: hmm.. (açık paketten alır bir tane eline, oynar biraz kuyruğunu çekiştirir, sallar) kaç diyonuz abi buna? satıcı: 10 lira. aykut: kaç tanesi? satıcı: ehehe. bir aykut: naptın abi! silikon en nihayetinde. satıcı: ama bu ööle kuruşluk raglou değil yeğenim. baksana adamlar yapmış. gavur yapıyor arkadaş. peh peh peh.... aykut: hakkaten iyi haa.. satıcı: süper süper. aykut: abi ama 10 lira çok yaa indir acık. satıcı: yaa işte kurtarsa... aykut: kurtarır abi çok yazmışınız al 5 lira. satıcı: naptın! yok olmaz valla kurtarmaz. aykut: tamam abi al 8 lira. paket yap güzelce, buza da yatır kokmasın.... satıcı: heheheheeheh
İnşallah, temennim o Aslında alırken de düşündüğüm şey, aynı paraya işe yaramayacak bir sahte alacağıma bunu alırım bu belli ki çalışacak, şeklindeydi. Ama değerinin 5 katı fazla verdiğimi de bilmiyordum Dostlar sağolsun abi.
:laughing: Olsun Aykut. 1 tane aldıysan sorun değil. 5 tane falan aldıysan kendini kötü hissedebilirsin. Bende işime yaramayacak ne çok sahte aldım. Gerçi bu farklı bir durum ama
Allahtan 1 tane almıştım. Gözüm gibi bakıcam tabi buna. Kesin levrek olan yerde ve zamanda kullanmam lazım, es kaza baracuda falan gelirde parçalarsa bende onun kafasını ısırırım