İyi bari 1 tane almışsın Sorun değil. Hepi topu 8 tl, full zarar yazsan 8 tl. (Gerçi insanı aldatılmak üzüyor ) Ben kendi elimle 12,8 cm lik L.C.Sammy aldım. 28 gr. (ileri atarım diye) Siparişim bi geldi, Aman Allah'ım o da neeee Şöyle bir elime aldım. Öyle şişman ki... Aklımdan o an, bu yüzebiliyomu ki cümlesi geçti. Suya atınca can simidi istemesin benden dedim. Acı bir tebessüm oluştu yüzümde. Sonra keşke 11,5 cm'liğini sipariş verseymişim dedim ama yapacak birşey yoktu. Birkez denedim, wtd'ye mükemmel cevap verdi lakin martı bile 2 kez hamle yaptı, sonra ürküp yükseldi. 55 tl verdim bide, umarım birgün cesur bir levrek denk gelir Sammy'me.
Evet dostlar. Bir kez daha yorgan gitti kavga bitti. Ben alamadan ürün stokta tükendi. Neyse acelem yok. Mayıs'a kadar elbet yine karşıma çıkacak. O zaman tanesini 1.5 liradan 5 paket alıp eşe dosta bile dağıtacam, anahtarlık falan yaparlar. Hırs yaptım bu sahteye. 8 liralık olana da levrek atlatacam. :heh:
Senin patlıcandan haberim var yaa Bende de rover 128 var, boyunu biliyorum da seninki biraz daha şişman olunca fark yaratıyo tabii Ama sizin merada trofeler vardır tahimince, bakarsın bir gün ümitsizce kamışı çırparken 5.5 kiloluk bir tane biner buna! Kilosu 10 liraya gelir :laughing:
Ve Reis duruma el koyar... Abi çok sağolasın. Zaten döndükten sonra ilk iş gelicem yanına. Beraber sallama fırsatı bulamasak da bi çay içer laflarız. O zamana kadar da bulamazsam böyle ucuza, benimkine yedek 1 tane alırım senden. Tabii sen su üstünün keyfini iyice alınca bunlara bakmaz oldun artık. Farkındayım. hihi
gel kardeşim çayın lafımı olur yaparız uygun zamanda bir av su üstü sahteler ile bu tür silikonlar ile texsas rig yöntemi değişmez yanlarım, lakin ben bu sahteyi beğenmedim,öyle ahım şahım bir işçiliği yok, bende başka bir markanın var 8cm sazan tipinde ama kefal renginde,o bence daha güzel,hemde kendinden kurşunlu sahte, onu kullanmayı tercih edeceğim gibi...
http://www.anadoluavmarketi.com/u-spro_pc_super_natural_bait_fish_8_cm_-3517.html Bu sitede halen var Aykut. Biraz fiyatı farklı ama 5 li paket olarak geliyor. Ben 2 paket aldım. (Alacaksan haber vereyim dedim )
Hangisi o abi? Ben bunun tipini beğenmiştim, ama onun da kendinden kurşunlu olması iyiymiş. Bu arada Storm live kickin minnow alacak olursan iki rengine de talip olabilirim. Öncesinde haberleşelim, kargosu osu busu kaça gelecekse ayarlarız. Tanesini 8 tl'ye almış adama o kadar fiyat farkı koymaz kardeşim, sağolasın. Benim partnere haber vereyim de alsın. Tek başına olunca tembelleşti iyice, yeni oyuncağı olsun da heveslensin. Ben yanındayken günde 10 saat kıyıda geçiren adam yalnız kalınca ayda 10 saat gitmiyor.
Zokadan olması kuvvetle muhtemel. Serbest haldeyken formu nasılsa, nasıl hareket edebiliyorsa zokayı takınca da aynı şekilde olmalı. Büyük ihtimal zoka sahteyi kastırmıştır. Zaten yılan gibi kıvrılarak gelmesini beklemiyorsundur, kuyruğunu çırparak gelmesi gerekiyor sadece.
kuyruk ile iğnenin arasında en az 3-4cm uzaklık olmalı... yoksa kuyruk düzgün çalışmıyor.. bir de silikonları av sonrası mutlaka tatlı suyla yıkayın, tuzlu su sertleştirince de eski performansı kalmıyor bunların... silikonları alacağınız mağazada önemli.... güneşe mağruz kalmışlarsa, tüm gövde yapısı bundan etkileneceğinden randımanı düşer.. bu tür silikon ürünler yurtdışında üçte bir fiyatına satılır.. imkan varsa bunların ilk günkü kalması için koruyucu spreyleri var, onlardan alın diyeceğimde meşakatli ve pahalı...
bende bundan sipariş verdim ama iğnesi olmadığını buradan öğrendim hemen aradım kargoyu bekletiyorum iğne de ekletip gönderecekler... buna uygun iğne nedir nasıl bağlanır başka malzeme gereklimidir? boşu boşuna kargo ödeyip durmayalım
bende araştırdım biraz ama, verimli bir şekilde nasıl kullanacağımı çözemedim. şeklinde verimli olurmu acaba, önce köstek şeklinde ayarlayıp büyük dikiş iğnesi ile içinden geçirip halkaya bağlasam nasıl olur sizce,
http://www.balikmarketim.com/?urun-...FSET-EWG-NO:1-2-0-6-LI-PAKET-OLTA-iGNESi.html Bu iğnelerim 0/3 nolusu 10cm liklere denk gelir sanırım.
Arkadaşın resim eklemesi iyi olmuş, bu genel kullanım şekli. Bizim yöredeki avcılar slikonun 30 - 40 cm önüne 2 - 3 cm çapında şamandıra da koyuyorlar. (takılmalar minimuma iniyor)
storm marka bu silikona göre oldukca gerçekçi kuyruğu gerçek balık kuyruğu şeklinde benim bahseddiğim silikonun markası efe efe, beyaz renkli olanı var,kırmızı kafa var,kefal renkli olanı var, bu gün akşam üstü sahteyi dipte hoplatıp duruyordum.sahteyi sudan çıkardığımda baktımki kuyruğu yok muhtemelen lüfer idi kesti kuyruğunu