Akşam yanıma arkadaşları aldım yola çıktık.Avlak ta başka arkadaşlara rastladık yanyana oltaları attık.4 saat boyunca yanımızda takır takır balık çektiler ( sudak )bizde tık yok.Onlar gittiler hafif kaydık o tarafa gene tık yok.Belki gelir diye sazan da atmıştım derken 10 d arayla bu güzeller geldi ,çayı içtik eve döndük herkese rastgele Yem ,Küspeli ve hamur... [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
maşallah güzel görünüyorlar herzaman sudak olacak değil ya bu seferde sazan olsun böyle olsun ellerine sağlık
Tebrikler Levent Kardeşim. Sen böyle hergün balık koyarsan siteye benim Konya ya gelme işi hızlanacak haberin olsun
Herkese çok teşekkürler ,bunları yakalamayı sizden öğrendim ( balikavı.net den ) bunlar İsrail sazanı değil arkadaşlar.Bildiğimiz sazan ,adi sazan denir ,pullu sazan denir ,yerine göre değişir.Çok daha büyükleri var İsrail sazanı bu boyutlara ulaşamaz.Bende ustaların yalancısıyım
levent kardeş doğru söylüyorsun bunlar adi sazan ama israiller hakkında yanlış düşünüyorsun inan israilleri rahat bıraksak çok büyüyorlar ama zararlı balıklar oldukları için gözlerinin yaşına bakmam erdem kardeş şahidimdir