Geçen haftaki avımızı düşün, kaç kişi vardık? ne kadar süre hayalini kurduk ve hazırlandık? hah işte tam avın verimli saatinde suda parlayan bir fenerin geldiğini düşün, heyt de höyt de iplemesin, yasak kardeşim de, kafayı çıkarıp ne yassağğğ ule, sen niye balık tutuyon desin, sen ne yapardın?
Döverdim Ben her zaman kurallara uyan saygılı insanlarla bir arada olmayı tercih ederim, uymayanlarıda uyarmak gerekli Nuh ile uslanmayanın .....
ben olsam 1 taş atıp uyarırdım uzaklaşın falan baktın devam ediyor kıyıdaki eşyalarını sakla akıllansınlar
Bende bir gece Yeni Foça sahilde mırmıra olta atıyoruz 3-4 kişi, 3 adam geldi tam techizat. İzin istediler, oltaların sudaki yerlerini söyledik, açığından uzaklaşıp dalyana doğru gittiler fenerle. 4 saat sonra herifler orfoz, ıstakoz, eşkina ve mırmırlarla çıktılar. Ohha dedim. Bu kıyılarda orfoz mu varmış? ben öğrendim ama 10 kiloluk orfoza yazık oldu. O günden beri yanarım neden izin verdik, şikayet etmedik diye.
hafta sonu boğazdayken tekne yanaştı 1 tane içinde kavrukk bi adam denizde de arkadası ..teknedeki adam elinde hortum gibi bişey tutuyodu anlamadım ne oldugunu hortumun ucunda da bir adam elinde de bir bidon tabi denizden çıkıp kayığa binince fark ettim .kıyıdakilerde bağırıyordu.anlamadım ne yaptıklarını ??
Gece veya kuraldışı yapılan avcılığı onaylamak bir yana aktif bir biçimde şikayet edilmesi gereken bir durum ama bu söylediğinizi doğru buluyormusunuz? Adam kuraldışı balık avlıyor diye ölsün bari. Hatta kıyıya çıktığında dalgıcı yakalayıp derisini yüzelim, elbisesinin içine asit dökelim ya da benzin döküp yakalım. Daha iyi değil mi?
Gönen Bey iyi akşamlar. Uluç Bey (Kayabalığıkaya) o mesajı şakayla karışık yazdığını, aslında nasıl hareket edeceğini bir sonraki mesajını okursanız sizde farkedeceksiniz. Sanırım gözünüzden kaçmış.
Aynen destekliyorum dalgıçlarda en nefret ettiğim olay olta ile balık avlarken gelip önümde yüzmesi sanki adam yerine koymuyor burada arkadaşa aynen katılıyorum sağlam bir taş alacan eline direk kafa hedef sağlam atış ve 100 pointi alacan Her ne olursa olsun saygıyı yok etmeyeceksin .