Sudaki zıpkıncıyı taşlamak

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında fatih2607 tarafından paylaşıldı.

1. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Geçen haftaki avımızı düşün, kaç kişi vardık? ne kadar süre hayalini kurduk ve hazırlandık? hah işte tam avın verimli saatinde suda parlayan bir fenerin geldiğini düşün, heyt de höyt de iplemesin, yasak kardeşim de, kafayı çıkarıp ne yassağğğ ule, sen niye balık tutuyon desin, sen ne yapardın? :eek: :eek:

Son düzenleme: 23 Mayıs 2010
  2. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    Döverdim :)
    Ben her zaman kurallara uyan saygılı insanlarla bir arada olmayı tercih ederim, uymayanlarıda uyarmak gerekli :) Nuh ile uslanmayanın .....

3. Ali34-45

Ali34-45 Ali

ben olsam 1 taş atıp uyarırdım uzaklaşın falan baktın devam ediyor kıyıdaki eşyalarını sakla akıllansınlar :D

4. 29519

29519

En sevdğim spor "Dalgıç taşlamak". Kafadan 100 point vücut 50 point ayaklar no point.:D :D :D

5. 29519

29519

Jandarmayı ararım 156 numarasını çevirmeye bakar.

6. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Bende bir gece Yeni Foça sahilde mırmıra olta atıyoruz 3-4 kişi, 3 adam geldi tam techizat. İzin istediler, oltaların sudaki yerlerini söyledik, açığından uzaklaşıp dalyana doğru gittiler fenerle. 4 saat sonra herifler orfoz, ıstakoz, eşkina ve mırmırlarla çıktılar. Ohha dedim. Bu kıyılarda orfoz mu varmış? ben öğrendim ama 10 kiloluk orfoza yazık oldu. O günden beri yanarım neden izin verdik, şikayet etmedik diye.

7. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    hafta sonu boğazdayken tekne yanaştı 1 tane içinde kavrukk bi adam denizde de arkadası ..teknedeki adam elinde hortum gibi bişey tutuyodu anlamadım ne oldugunu hortumun ucunda da bir adam elinde de bir bidon tabi denizden çıkıp kayığa binince fark ettim .kıyıdakilerde bağırıyordu.anlamadım ne yaptıklarını ??:confused:

8. gönen başer

gönen başer gönen başer

Gece veya kuraldışı yapılan avcılığı onaylamak bir yana aktif bir biçimde şikayet edilmesi gereken bir durum ama bu söylediğinizi doğru buluyormusunuz?
    Adam kuraldışı balık avlıyor diye ölsün bari. Hatta kıyıya çıktığında dalgıcı yakalayıp derisini yüzelim, elbisesinin içine asit dökelim ya da benzin döküp yakalım. Daha iyi değil mi? :mad:

9. xaupau

xaupau Hayri Canyakmaz

Gönen Bey iyi akşamlar. Uluç Bey (Kayabalığıkaya) o mesajı şakayla karışık yazdığını, aslında nasıl hareket edeceğini bir sonraki mesajını okursanız sizde farkedeceksiniz. Sanırım gözünüzden kaçmış.

10. any13

any13 Ali Naili YANAR

"başkalarının özgürlüklerinin başladığı yerde seninkiler biter"

11. günizi

günizi Hakan

En İyi Avı:
    Sazan 7 kg
    Aynen destekliyorum dalgıçlarda en nefret ettiğim olay olta ile balık avlarken gelip önümde yüzmesi sanki adam yerine koymuyor burada arkadaşa aynen katılıyorum sağlam bir taş alacan eline direk kafa hedef sağlam atış ve 100 pointi alacan :D

Her ne olursa olsun saygıyı yok etmeyeceksin .