Kamp Hazırlıkları Yusuf ve Turgut yemek hazırlıkları yaparken Bayram ve ben oltaları hazırlayıp suya salıyorduk.Yem olarak 3'lü dip oltasına mısır taktım.Diğerlerine küspeli takım. bizden başka kamp kuranlar saat 24'e kadar hava iyi idi.O saatten sonra soğumaya başladı.Altıma balıkçı yeleğini giydim.30 ytl'ye aldığım 4 kişilik And çadır olmasa kesin hasta olacaktık.Kuvvetli rüzgar çıkmaya başladı.Saat gece 02:00 gibi 1 kiloluk İsrail Sazanını aldık.Rüzgar ve soğuk birleşince bende istah kalmadı.Gittim yattım.Hala oğlu Yusuf'la Bayram oltalara bakıyorlardı.Hemen yanımızda Ayşekadın Semtinden gelen bir abi onlara gecenin karanlığında işin püf noktalarından bahsederek sabahı ettiler. Rüzgar malzemeri uçurmaya başlayınca toparlanma kararı aldık.İçime iki tane tane yelek giymeme rağmen hiç terlemedim.Malzemelerimiz yanında birde mıntıka temizliği yaparak avımızı bitirmek zorunda kaldık.O gün küresel ısınma değil küresel soğumaya denk geldik. Çadır içinde Turgut olmasa az daha uçacaktı. Sabah 6 gibi rapala ile bir tane de sudak tuttum.
Güzel fotoğraflar,tebrikler..Rüzgar iyi bastırmış,bizim yarışmadaki halimiz geldi aklıma çadırı öyle görünceSüloğlu barajında sazan çıkıyor mu abi?
çıkmazmı sazan süloğlunda şu sıralar israil sazanı çok var aynalı ve yerlide nadir kaldı ,geneldi ,levrek ,sudak ve yayın çıkıyor ,av çok güzel hemşerim tebrikler ,sizlerle tanışıp bir organizasyon yapalım ne dersiniz