Sulubük -karakeçili Turna Avi

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında unalankara tarafından paylaşıldı.

1. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    tebrik ederim,amatör balikcilik muhtesem bir duygu sinir tanimiyor,insan bes on tane balik icin dünyalarca masraf edebiliyor,sizin almis oldugunuz botun bir baska markasi olan banana boot bende almak istiyordum,daha sonra vaz gectim sabit bir bot almaya karar verdim,simdilik sisme botlarla idare ediyorum.
    Bahsetmis oldugum botun sitesi...
    http://www.banana-boot.de/
    http://www.banana-boot.de/Banana-boot-Prospekt.pdf

2. samsunlualtunışık

samsunlualtunışık mustafa altunışık

Favori Kamış:
    remikson
    ünül abi helal sana sülübükten bende çok turna aldım biz genelde akmayan çeşmenin yanında kamp kurarız hemen orta bir türbe gibi bir yapı var alt tarafında genelde geceleriz inşallah beraber nasip olur

3. unalankara

unalankara Ünal

Favori Kamış:
    OLTA, ZIPKIN
    Favori Makine:
    mitchel makina ve kamış
    En İyi Avı:
    ORFOZ 9.750 Kg.
    Mustafa kardeşim, bizde orada botu kurduk.

Sana müjde verelim o çeşme bu sene akıyor. Biraz cılız akıyor ama ihtiyacı karşılıyor. Umarım karşılaşır ve beraber avlanırız.

Banana bor gerçekten bizimkinin aynısı fakat bizimkinin adı Porta Boat linkteki bottan biraz büyük 3.85 metre , banana bot 3.25 mt. Önceki verdiğim mesajlarda biimkinin linki var.

Hepinize RASTGELE.

4. parsel

parsel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna
    abi balıklar ve teknen harika

5. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

ünal abicim bu sene mevsim normallerinin altında havalar hem çok bulutlu hem yağışlı havalar ısınsın turnalar iyice vurmaya başlayacak inşallah ben busene daha siftah yapamadım havalardan ama haftaya hava iyileşirse gidecem inşallah turnaya bu arada senin bot çok güzelmiş abi :D :D