sülük bulma

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında mustafaozturkmen tarafından paylaşıldı.

1. avci18

avci18 bugra erol

Favori Kamış:
    Shimano Catana Cx Spinnig
    Favori Makine:
    Shimano Catana Cx 3000 Srb
    En İyi Avı:
    Japon balığı 5 cm
    Hazır satılan sülükleri de terchi edebilirsin

2. RİtMiC16

RİtMiC16 SELÇUK

değerli arkadaşım tatlı su yun kralını herkes bilir yayın işte bu avcı arkadaşlarım bu kralı avlamak için bu sülük denen kan emici canlıyı para verip temin ediyorlar bende böyle yapıyorum yayını ençok sevdiği menü arasında dır kurba küçük balıklar vs. reeling

3. RİtMiC16

RİtMiC16 SELÇUK

sana katılıyorum arkadaşım bende böyle yapıyorm iğneden devamlı hareket halinde kalması için ..:thumb:

4. kasım yavuzkurt

kasım yavuzkurt kasım yavuzkurt

Favori Makine:
    banax-sx4000
    En İyi Avı:
    yayın 34.400
    en basıt suluk bulma taktıgı sudur

bataklık veya yapavs akan derelerın toprak kenarlarında suyun hemen dıbınde kucuk delıkler gorursun o delıklerın ıcı suluk doludur elınle eseledıgınde suya kacısmaya calısan suluklerı farkedersın :D ben yayın avları ıcın bu sekılde 5 dk ugrasarak 100den fazla yakalıyorum

5. catfish12

catfish12 Mehmet

Favori Kamış:
    DIEBOLD Alman Kamışı.
    En İyi Avı:
    88 gr Yavru su Yılanı
    Sülüğü en iyi su kenarlarında küçük dere kenarlarında ölü bir hayvan leşi yada bi kutu bir poşet parçası dahi olabilir altını kaldırın ıslak ve nemliyse sülük oranınız %60 vede şu konuya dikkat edin ki her sülük oltaya takılmaz. siyah ve sert olan balıkçı sülüğü denilen sülük takılır. ama yeşil sülük de var mesela yeşil sülük nadiren av verir. vede oltadan kolay düşer bu yüzden denemenizi tavsiye etmem.

6. hasankurt

hasankurt Hasan

Favori Kamış:
    remixon terminator 4.20
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    yayın - 6.5 kilo
    bizim buralarda köylerin sulama kanalları olur. etrafta sazlık varsa her kanal sülük yuvasıdır. oralarda da böyle sulama kanalları varsa şansını orda dene. etle çöple uğraşmana gerek yok. paçalarını sıvayıp ayaklarını uzat. yarım saate kalmaz 5-10 sülük yapışır. canına acımazsan 2 saate 40-50 tane toplarsın. benim gibi beyaz tenliysen yarım saat bile sürmez :D

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Çok yerde işe yarayacak bir öneri.

Derenin durulduğu, çok akıntılı olmayan yerde, gölde vs. bir çubuk alın, uzunca, yarım metre filan. Bir yandna türkü söyleyip bir yandan çubuğun ucuyla dibe pek dokunmadan, suyu karıştırın. Öyleki su şıpırdasın, ama kesik kesik. Yani çubuk dibe doğru bir gitsin, tur atıp geri gelsin, sudan çıkıp, tekrar suya vursun. Sanki böyle bir ördek ayaklarını vuruyormuş, bir koyun hızlı hızlı yürüyormuş gibi. Kesik kesik şıpırtılar çıkarmalısınız.

Ortalıkta sülük varsa, büyük ihtimalle süratle koşup gelecektir. Elinizle toplamak kalır geriye.

Evet, su kaplumbağası çok olan yerde, sülükte bol olur.

Ha, türkü söylemeyi ihmal etmeyin.