Bak bu kısma çok güldüm Roy Adam,Rahmetli babasının Alabalık Çiftliğinin Havuzunda yakalıyormuş Alabalıkları yahu
çiflik miflik orasi da soguk çamurlu olamaz mi Orhan abi Duyguyu sömürmüsüz surda tavana kadar, bozma simdi
Hem ne camur O camurdan topladigim solucanlarla ne baliklar yakaladim havuzdan aman havuzlarin onunden gecen irmaktan
Tahminim turnuvalar için. Genellikle Japon iç pazarı için üretilenlerde var İşî garantiye almak için Ogawa ya sordum:laughing: Ben olsam almam Raw II, tuzlu su korumasını Trio içînde söyledîydiler, ne oldu? Eğer makineleri görme fırsatın varsa abi, gör öyle al, Elf dışındakileri Kalamayı sök, kafayı çıkar. Hatta söktür makineyi dicem de, abartmış olurum Cüneyt Çakır katletti maçı!! Ayıp, çok utandım hiç yakışmadı. banghead Daily gazetesi Robbed(çalınmış&çalıntı) diye başlık atmış yarınki manşetlere
İlkinden çok memnun kaldım ya ondandır :laughing: En iyi avı Çiftlik Alabalığı demek Allah rahmet eylesin İnan. Trio'nun tuzlu su koruması olduğunu kim söyledi sana kardeşim? Kim oynadı saf ve masum duygularınla :laughing: 11 kg drag diyo, 480 saatlik tuzlu su testi diyo Her bi özellik var, kol topuzu harika, ağırlık ve devir uygun. Bana çok güzel geldi açıkçası, bi rengi tam istediğim gibi değil Yalnız dikkat ettin mi hemen hemen hiçbir sitede bu makinalar stokta yok. Spin makinaları sanki tedavülden kaldırmışlar. Özellikle benim baktıklarım. (okuma raw 2 ile shimano elf)
İnan Bey merhaba, bendede kombat kamış var Penn surfblaster 8000 merak ettiğim bir makine sizde ikisinide görünce uyumu nasıl merak ediyorum boğazda 150 gr kurşunda kullanacağım surf blaster takip ettiğim bir makine teşekkürler
Merhaba Murat bey, Kullanabileceginiz en guzel kombinasyonlardan diyebilirim. Adana'da bu kombinasyonu kullanan bircok kisi var.Orhan Avsar bu yazdiklarimizi okursa net bir sayi bile verebilir, malum kol centerci kendisi olur Bu arada benim en fazla kullandigim agirlik 110 gr oldu bu kombinasyonda. Uzak atista en iyi performansi 100 gr da aliyorum. Makinada Power Pro Braid sarili bu arada. Baska merak ettiginiz birsey olursa cekinmeden Volkan'in konusunda sorun lutfen Hem Volkan biraz daha bilgi sahibi olmus olur Penn konusunda hihi
harika bi kamış 220 yazıyor ama ucu esnek olduğundan 125 i aşmamaya dikkat ediyorum. ama uygun bi makinem yok araştırıyordum Penn'i boğazda 1 kişide gördüm fazla sohbet edip bilgi alma şansım olmamıştı hergün takipteyim konuyu benim seçeneklerim Daiwa Windcast 6000 ve Penn surfblaster 8000 teşekkür ederim sağlıcakla kalınız
Yok abi Elf gibi bir korumadan bahsetmediler. Tuzlu suya dirençli dediler Çok dirençliymiş Abi rengini ne yapacaksın hı? Balığı rengi mi çekiyor hı?reeling Elf stokta yok mu abi http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-NEW-ELF-C3000-501-TUR-31-BB-pmu2008.html
Yeterince bilge sahibi oldum Penn konusunda Allah razı olsun. Murat bey, iki makinayı da kullanmadım ama boğazda hangi makina daha sıklıkla kullanılıyorsa onu almak, ileride İnan'la bu tip yazışmamak lazım diye düşünüyorum.
Çağrı, Elf 3000 bi burada var gözüküyor ama bu siteye de güvenim yok, haftaya Hisarönüne inecem nasipse, o zaman dükkanlarına bakarım. Ellerinde varsa hem spro yu hem bu modeli inceleyeceğim. Hangisi hoşuma giderse alırım artık.
Siteden almadan önce ara Balıkavmarketini, Mehmet Ali yi iste. Samimi biridir. Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Eğer Elfte gönlün varsa tabi. Nereden soktun şu sörf işini kafama Nereden baksan 1000 liraya mal oluyor toplayacağım takım:laughing: Bu arada staj işini hallettim.:thumb:
Ben yapmadım öyle bişey. Senin de gözün yüksekte, bak bana bin dereden su getiriyorum. Sonra gidip Penn Fierce alıp gözünü çıkarıyorum ya neyse. Canlı canlı görmedim ki gönlüm olsun, yerine gidip incelerim haftaya. Staj işini nasıl hallettin , yoksa senin orduyu toplayıp, hocayı ikna mı ettin (Sevindim)