Seckin hocam, makina nasildir bilmiyorum ama ozelliklerin anlatildigi alan facia Google translate e sorsan bundan guzel cevirirdi saniyorum Bu arada Volkan'a sorarsan, Penn'den iyi der orasi kesin:laughing:
Huseyin, bence "Dosthane" ile bu konuyu birlestirmenin vakti gelmistir Gun bugundur Bu konu iyice geyige sarmistir eace: :violin: :lalala: :cheer2: :bounce: :ban: uke: :crazy:
Cormoran Seacor, Spro Incognito, Okuma Bluehawk, Shimano Activecast, Shakespeare Medalist, Daiwa Emcast Plus, Penn Surfblaster, Quantum Energy... hepsinin de hastasiyiz.
:laughing: :laughing: :laughing: İyiki konuyu açmışım değil mi Yasin. 20. sayfalara geldiğimiz şu anda surf casting makinalarını çözmüş, yardım edebilecek pozisyona gelmiş bulunmaktayım. Özkan'ın makinanın nesi var. Hemen emekliye ayırmadan istersen bir gresleyelim. Makina linkleri var konuda 120 civarları buluruz bir surf makina. 80 civarları bir kamış bulmak lazım birde size.
Yiyin birbirinizi :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Neyi tartışıyonuz ki? Ege bölgesine 2 damla yağmur düştü, Penn Fierce'in içi su doldu, kol kilitlendi. Ayrıca ben düşündüm, taşındım Penn Fierce'i hafif beklemeli avlarda kullanacağım. İp misina sarar, uzak atış yapmaya çalışırım. Yakına da gitse forumda 80 metre attım desem kimse anlamaz. Neden : Penn Fierce'i güvenle atçekte kullanamayacağım. Hele bir levrek tutar da kol kilitlenir çekemezsem, sahilde yakarım makinayı. Öyle bir an yaşamamak için sahilde kuru yerde uzun bekleyişler yapabilir Fierce. Surf makinadan vazgeçtim arty: :becky: ound: :der: Şimdi kızacaksınız ama bana tuzlu su korumalı güzel bir spin makina lazım. Spro Red Arc aklımda Okuma Raw 2 gördüm güzel gibi geldi. Utancımdan ne alayım diyemiyorum ama son aşama bu
Penn kalınca, mecbur bende kaldım. Galiba böylesi daha akıllıca. Makina sorunu çözüldü falan diyelim de konu kapansın. Yoksa kulaklarım çok çınlayacak. Özellikle sol kulağım. Daha şimdiden bir uğultu gelmekte hafiften... Kapat konuyu Hüseyin, buldum ben makinayı, hadi iyi geceler, hani yatıyordun sen?
Kolu o kadar kötü degil fierce'in yahu Ama kasa-kapak açikligi çok fazla. Silikon conta ile bir nebze kesebilirsin fakat göbekten ve geri mandalindan girmesine yapacak birsey yok. Amaan bosver Volkan. En iyisi bir fotograf makinesi alip kelebek çiçek böcük resmi çek
http://www.balikavmarketi.com/Urun/SHIMANO-NEW-ELF-C3000-501-TUR-31-BB-pmu2008.html Tuzlu su koruması var, bizzat kendim araştırdım. At tatlı suya yıka, kesele onu da araştırdım Tabi bu da yurtdışı fiyatı; http://www.plat.co.jp/shop/catalog/...768/saltwater-fishing/2011-new-elf-c3000.html
O zaman Daiwa al diyeceğim, sende dinlemeyeceksin. O yüzden sen en iyisi bir matara, kalitesindne bir zippo çakmak alıp, mataraya benzin doldur gitsin. Çok makine yakarsın sahilde böyle seçersen. Gerçi senin mi, levreklerin filan mı şansına pek bilmiyorum ama, hasbel kader ortada öyle büyük levrek filan pek görünmüyor.
Abi Özkanın makina penn değil ki gresleyelim remixon un bi modeli, gresi pek sevmiyo tahminimce Şimdi 20 sayfayı illa ki oku diyosun yani abi
250 tl'ye kadar yolu var. Bu makinayı daha önce de önermiştin, inceleyeceğim. Yurt dışından nasıl gelir bu bana yardım edersin umarım. Değer mi uğraşmaya, yoksa kargoyla aynı tutara mı gelir? 250 tl kadar tutara Daiwa varsa alayım. 250 tl 'lik Spro, Shimano veya Okumayla aynı özellikleri olan. Remixon'un başlangıç seviyesindeki makinalarından biriyse uğraşmaya değmez. Quantum Smart Surf 60 var, İzmir'de nakite 100'e falan alınır sanıyorum. Tabi ellerinde varsa, stokta var duruyor ama bilmiyorum. Surf kafa olmasa da olur dersen seçenek bollaşıyor. 60'lık 65'lik makinalara bakarız ve mutlaka buluruz o fiyatlara. Surf kafa makinanın linkini ekliyorum. http://www.balikmarketim.com/?urun-...RF-660-METAL-K-YEDEK-K-6BB-OLTA-MAKiNASI.html Böyle bi kamış ta aldın mı, seni bayağı bir götürür bunlar. http://www.balikmarketim.com/?urun-65234-Lineaeffe-2267042-420cm-170gr-Vx-Surf-Olta-Kamisi.html Pazarlıkla ikisinibir 150'ye falan alabilirsin sanıyorum, hadi bilemedin 160 olsun. Bugünlük akrebin görevi sona ermiştir.
Ben bu akrebi çok sevdim abi teşekkür ederim, kredi kartımın hesap kesiminden sonra almayı düşünüyordum, şimdi elimde marka ve model de olduğuna göre tek iş gidip almak kaldı işimi çok kolaylaştırdın abi, çok teşekkürler
Sen sıkma canını abi kargosuyla birlikte hesaplarız Surf makine işi bitti yani Neyse iyi olmuş, yine gidip alacaktın uyduruk markaları:laughing:
Volkan surf makineden neden vazgeçtin neyse sana hafif yemli avlar için bir makine önereyim,atış erimide gayet başarılı Silstar Supa Plas FD 6000. Kolay gelsin