http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1046941#post1046941 Bugünkü avımdandır.. birazda sahil bilgisi olabilir herkese rastgele...
Bir teklif: Arkadaşlar sanırım amatör balıkçılık belgesi başkası tarafından da çıkartılabiliyormuş. Çoğumuz zamansızlıktan veya ne yapacağımızı bilmediğimizden bu belgeye sahip değiliz. Hani diyorum içimizden biri bu belge için gerekenleri bir organizasyonda toplasa da herkese belge çıkartsa diyorum, nasıl olur?
Bende var kırmızı altlık. Marmot precip, bilmem ne bilmem ne, 12.000 mm su sütunu. Sen sarı üstlüğü bul, ötesi kolay. Tek sorun kız kesimi olması, bilmiyorum sence bir problem olur mu Hani olacaksa, ki eminim olacak, bu kesime uyacak bir tanıdık çıkarsa, evde drumasın öyle diyorum. Varsa bir haber edersiniz, ev taşırken elime geçti, aklınızda olsun ahali.
asla asla .kesinlikle olmaz lacivert kesinlikle tercihim olur . bu arada arkadaşlar yağmur yedik rüzgar yedik mutlaka makinelerimizin bakımını yapalım bilhassa misineyi kafaya sarmamıza yardımcı olan minik rulmanlı makaranın yağlanması çok önemli .makaraların şok misinelerini yeniledim .makinelerimin bakımını yaptım .gezer takımlarımı hazırladım .rapala bedenlerimi hazırladım lafın kısası ben yarınki ava hazır ve de nazırım .gelecek olan tüm arkadaşlara şimdiden rastgele
Mantıklı da gerekli mi ? Gerçi belli olmaz yarın mesleki kurslarda kalfalık ustalık belgesi verilir olmayan tutamaz denir. Nerden verildiğini bile bilmiyorum. Çok uzun süren bir şey değilse ben hallederim herkesin işini. Bu hafta hiç çalışasım yok.
Atladi matladi ayip oluyo öle arkadaşim Sari kirmizi tuttu baliklari cumartesi günü sari lacivert iş yapmadi herzamanki gibi
Kaç haftadır gitmek istiyorum bir türlü olmadı Bence de önerin çok mantıklı Aret. Nasıl emin olabiliriz ve ne gerekiyordur acep?
Aret 2 resim hazırla yarın akşam bana bırak bir deniyelim oldumu devam ereriz bütün takımın belgelerini alırız
Başkası çıakrtabiliyor. Biz işyerinde 3-4 arkadaş birine verip tüm evrakları çıkartmıştık 3 ay evvel. 17 TL para sanırım 2 fotograf kimlik fotokopisi. Tarım ve su işleri ilçe müdürlükleri bile veriyor. Okan abi, Beylikdüzünden kavaklı- gürpınar yolu var bilirsin. yol ilerde ikiye ayrılır soldan kavaklı sağdan gürpınara gidilir. sağa sapar sapmaz sğdaki ikinci bina tarım ve su işleri binası. BEYLİKDÜZÜ İLÇE GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 0212 875 96 54 Adres: Kavaklı Mah. İstanbul Cad. No:55 Beylikdüzü