Selam dostlar. Ben ekipten yeni ayrıldım, malum iş durumları Kısa bir rapor geçeyim; Balık seyrekti hiç keyif vermedi, şahsım adına 4 adet alabildim, genel olarak rakamlar bunlardı. Ekip az önce toplandı Tarabya'ya varmışlardır, bir de oraları deneyecekler.
Balık seyrek olsada bu küçük org. mutlaka keyifli olmuştur. Ee ne yapalım işler nedeniyle katılamadık, en azından balık azmış bahanesiyle teselli bulalım
Kalender sabah suyunda iyi yapmış arkadaş ordan geçerken aradı balık tutuyorlar diye,bende dünden hazırlık yaptım sabah giderim diye,ama hatunun hastane randevusunu unutmuşum bütün hesap şaştı yoksa niyetim vardı sabah sabah güneşi görünce kendime kızıp duruyorum
Tarabya hem olta atışı açısından hem araç parkı için hem de balık için en uygun yer gibi görünüyor sanırım. Yarın sabah Tarabyaya mı gitsek acaba Okan Abi...
Şimdi döndüm avdan. Haftaiçi olmasına rağmen yine kalabalıktık (Ben, Mehmet abi, Onnik abi, Volkan, Alper, Burak, Em2e, Kadir abi, Kaptan Emre, Murat abi) Aşiyan sabahın ilk ışıkları ile iri sarıkanat yaptı fakat çok çabuk kayboldu balık, 4 adet alabildim. Toplanıp Tarabya'ya geçtik, çapari ile küçük balık peşine düşmüşler, rapalaları atınca bizim grup açıktaki canavarlar kendilerini gösterdi. Dönerken marketin tartısında tarttım 3kg sarıkanat tutmuşum. Son 2 haftadır sahte kaybetmiyordum, strike pro'yu açıklara gönderdim balıkların çoğunu bu beyaz sahte ile aldım, geri kalanı eurofish aragon yeşil ile aldım. herkese rastgele.
Bu hafta başka uygun gün var mı arkadaşlar? Şöyle yağmuru rüzgarı fazla olmayan sabah keyfi yapabileceğimiz..?
Pratik zeka diye buna derim , bakın adam neler yapmış bira kapağı ile birde para kazanıyor http://youtu.be/C-kOYS6LaIU
herkeze hayırlı akşamlar Saat 22 den sonra yemli olarak gitmek için yer öneriniz varmı? Yemli harici 22 den sonra ne iş yapar
Pardon abi köprülerde İstavrit ve İzmarit birde kraçeciler var Dişli yok gibi raporlardan gördüklerim