Valla yarin gelme planim vardi ama bu karda kişta ne yapariz bilmiyorum Sen naptin şu işleri du bi ariiim
Dun aksamki gırgır radarlarında boğaza çok büyük bir dişli sürüsü girmiş... bilginize kardan sonra sarıkanat av vermeye devam eder...
Sobasi olanlar kestaneleri çizip üzerine koysunlar, olmayanlar firinda yapsinlar. Artik Dvd ne bilim zaping, internet v.s takiliriz Yada takim yapalim hep birlikte şuanda baliğa çikarak geçiriceğimiz zamanlarimizi çikamadiğimizdan ilginç takimlar buluşlar yaparak geçirebiliriz
Mayaların lüfer takvimini ele geçirdim, Cumartesi lüfer akını varmış Yarın sabah gidesim var ama rüzgar ve kar yüzünden yemiyor gibi... Malum ordan işe gidicem daha. Ama sanırım Cumartesiyi affetmem
O zaman lüferlerin hiç şansi yok sanirim kepçede al yanina belki işe yarar ben yine haftasonu olduğundan gelemicem Yok bu sefer sürprizde yok valla
abi valla isterim aslinda ama hem araba yok hemde bu havada burdan nasi çikarim hiç bilmiyorum buralar çok fena hemde çoook Çocuklar kardan adam yapmişlardi biraz önce baktim kardan adamin beline kadar kar olmuş hihi
Ceyhun'um hadi balığa gidelim, aç kalmayın oralarda Bizim oralar da aynı ama allahtan yollar açık, hatta vıcık vıcık