Boğazdaki olay başka bir olay. Ama boğaza mahsus bir olay değil. Yurtdışında da o sıkıntıları yaşayıp, Emblem Pro aldım, derdim bitti diyen shimano vs. sahipleri var. Kısaca, ya iyisi malum, ondan alacaksınız, paraya kıyıp. Yada kötünün iyisini alıp, idare edeceksin, olduğu kadar, ara ara mola mı verirsin, cebinde voltaren jel, bengay filan mı taşırsın, artık o sana kalmış.
Selamun aleyküm abilerim, Bugün Emre abiler sabah suyuna (ve daha sonrasında da devam ettiler sanırım) gitmişlerdi. Onlardan bir haber var mı acaba? Balık yapmış mı? Bir de yarın sabah suyuna gideceğim inşallah. Gelecek abilerim varsa tanışmayı, sohbet etmeyi çok isterim. Herkese iyi akşamlar
ben sabah telefonla konuştum geç gitmişler aşiyana sanra da tarabyaya geçmişler pek balık yok diyordu gelenlerde ince ve ufakmış
Selamlar olsun cümleten... Emre ve Okan Abilerle bugün önce Aşiyan daha sonra ise Tarabyada gerçekleştirdiğimiz avımızdan kısa bilgilendirme başlıkları paylaşmak istiyorum... 1- Aşiyan sabah iri sarıkanat sayılabilecek balık yaptı ama çok kuvvetli akıntıda balığı kıyıya çekebilmek gerçekten ya çok kaliteli bir makine ya da çok sağlam bir bilek ve pazu istiyordu... 2- Saat 10.30 gibi iyice seyrelen ama tek tük de olsa çıkan balığı akıntının azalmaması üzerine Aşiyanda bırakarak Tarabyaya geçtik. Tarabyada da akıntı vardı ama en azından dibi bulabiliyorduk. Fakat Tarabyada da balık yoktu ve dibi bulmak da pek işe yaramadı. 3- Kısacası bugün Ceyhun ve Mehmet Abilerle de görüşme fırsatı bulduğumuz avımız herzamanki gibi muhabbet açısından bol ve keyifli ancak balık açısından kıt ve keyifsiz bir av olarak kayıtlara geçti. 4- Toplam alınan balık sayısı 8 sarıkanat ve sanırım bu akşam Okan Abinin sofrasını süsleyecekler... Afiyet olsun Okan Abi...
Eyvallah abi, yarın sabah 6-7 civarında tarabya'da olacağım inşallah, artık kısmetimizde ne varsa alacağız. Gidip, boş dönmek de var. Herkese rastgelsin.
8 değil 11 3 levrek 1 martı , 1 karabatak , 2 su samuru yakaladık , samurlar baya kabaydı , onları Emre götürdü , levrekler 1 metrenin biraz altında olduğu için geri saldık. Martı ile karabatağı hemen oracıkta mangala attık . 12 saat deliksiz bir uyku iyi geldi Buda videosu http://youtu.be/1Ei5KO3X4QQ
Herkese günaydın şuan Gebze kar altında bu kar dolayısıyla bize tatil olur Yola çıkmadan siteye bakanlar dikkatli olsun
Günaydın arkadaşlar. Şimdi pencereden dışarıya baktım da beylikdüzü taraflarında hafiften kar yüzünü göstermiş. Acaba diyorum balığın kulağına kar suyu kaçmışmıdır?...
GEBZE DEN GÖRÜNÜM http://f1212.hizliresim.com/14/n/h2gqx.jpg http://f1212.hizliresim.com/14/n/h2grb.jpg
Kesinlikle çok önemli bişi bu her kiş haberlerde üzülerek kimsesiz ve evsiz insanlarimizin sokaklardaki aci durumlarini izliyoruz. Hiç olmazsa bu şekilde bi yardimimiz dokunabiliyormuşki buda çok güzel birşey.
Bende iyi uyudum 12 de yattim gece 10:30 da kalktim 10 saatten fazla valla rekor Günaydinn okan kar başladi kepçeleri çikarsak diorum artik :laughing: :laughing:
700 metre diye aldığımız misina 540 metre çıktı en azından sağlam. Makaranın dibine doğru ciddi gam yapmış ama sıkı sardım düzelir her halde.