Mehmet abi , bir ön ayak olda 1500 metre nanofil alıp bölüşelim . Emre 20 gündür bekliyor misinasını ondan önce gelir senin aldığın ..
Kısmet Onnik abi, suyunu tutturamadım bugün bir türlü. O ilk 2 balık iyiydi ama sonra akıntı boğdu beni.
Büyük ihtimalle ben akşam ederim ama aşiyanda çok kalmayabilirizde yani sonrasinda tarabyaya gidebiliriz. ceyhunda gelir hatta demi ceyhun senide bekleriz mehmet abi hem şu braid işlerini konuşurduk
Sen benim uykumu kaçırdın bile ama Abi yarın çok sevdiğimiz bir dostumuzun doğum günü, onun için bi takım planlar var, işten erken kaçabilmek için sabah erken gitmem lazım, hem de kılık kıyafet olayı var Ben anca perşembe gidebilirim ona da kimse gelmez allah bilir
abi arabayi sattiğimdan öle her istediğim an gelemiom artik okana takilicam yarin bende o gelmese yine gelme ihtimalim çok azdi
balıkçılığın tabiri adı üstünde rastgele dediğin gibi olmadımı olmuyor senin aşiyanda kovayı doldurduğon gün de ben 0 cekmiştim
Hobaaaa ne ara sattın arabayı yavvv??? Hayırlı olsun kardeşim. E ama bir an önce alman lazım gene, balığı geçtim de diğer mevzuya lazım gelmez mi?
çok yakiyordu bide çok dikkat çekiyordu iş lazim iş sermaye yaptik onu şimdilik alicaklar var gerçi ama bu ilk etapta gerekliydi şimdilik böle bakalim bi 3 5 ay sonra aliriz sanirim bi 206 dizel
Amaaaaaaan sana bişi diimmi okan eğerki yarin gittiğimizde bize bi 2 saat kadar çalişma izni verirse yağmur en az adam başi 15 sağlam balik aliriz Demedi deme bak görürsün
Bu gaz kokusu iyice uykumu getirdi Rapor yazmanıza zaten gerek yok ben zırt pırt ararım biliyorsun Cümleten rastgele dostlar.
Mehmet abi bul vakit gel sende geç olsada biz kolay kolay gitmeyiz oralardan çok yağarsa hava gider bi cafede otururuz yağmur durduğu vakit olta atariz takiliriz yani