Abi bu seneki bolluğa bakıp hiç uğraşma. Pipet takıp iğnenin sapına onunla da tutarsınız bu balığı. Bir deneyin, görün bakın. Ama seneye, bu bolluk olmazsa -ki tahminen olmayacak- bu sahteler iş yapmaz böyle.
kafaya fena takmışımdır matbaacı arkadaşım baskılı kısmını halletti ben en kaliteliyi en ucuza nasıl yaparımın peşindeyim bir de böyle basit şeyleri ithal ediyoruzya ona çok kızıyorum
Abi ne olursa olsun , bunların imal maliyeti aldığımızın üzerinde çıkıyor. Belki biraz daha kaliteli olur , yada kafamıza göre olur. ama yinede tuzluya patlar. Yinede bu işlerin içinde olan bir arkadaşımın telefonunu yolluyorum özel mesajla. başarılar.
Okan abi bizim bu taraf epey bi rüzgarlı. Gece rüzgarı yemektense sabahki havaya göre direk boğaza geçsek nasıl olur...
Evet abi haklısın ama geçen Cumartesi günkü rüzgarı zor attım üzerimden. Gece sabaha kadar ateş bastı her yanımı. Dışım yandı içim dondu resmen... Yine öyle olursa diye tırrrsıyorum...
Üstadlar bana kaliteli tüylenme yapmayan rengini hemen atmayan tuzlu suda kullanabileceğim bir örme misina tavsiyesi olan var mı?
Renk olayını kafana takmazsan Powerline veya Savagear. Sonuna sonuçta 6-7m şeffaf mono bağlayacaksın şok için. Ama renk önemli dersen Powerpro veya Powerpro Super Slick 8 olabilir. Tabi fiyatıda ona göre
Ben bunu boğazda 150-185 gr arası atçek için düşünüyorum abi. Zamanla rengini açmasının sakıncası olacağını sanmıyorum ama tüylenme-liflenme-katlarında açılma-sıyrılma olmasın yani örme deforme olmasın ve tabi ki atışlarda bilhassa kopmasın bana yeter. Çünkü ben atarken Allah ne verdiyse mantığıyla hareket edenlerdenim...
Gelmediki daha geldiysede bilmiom bi postaneye bakmak gerekli heralde hoş gelsede onu ben exageye saramam acirim onu sağlam bi makineye sarmak lazim en azindan s 5000
O zaman senin örgüye bi 0.40 şok yapalim ama dikkat et kamiş kirilmasin sana spider surfer önerecektim ama onu kirarsin sen
http://www.ebay.com/itm/Rapala-Powe...607?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a794dd6f7 5 arkadaş birleşecek.Yukarıdaki misineden alınacak. İmzalı posta ile satıcıdan istenecek Misine yaklaşık 1 adedi 18 dolara geliyor. İyi misine.
Abiler iyi geceler herkese, Yaklaşık 5 aydır Galata'dan avlanıyordum fakat çeşitli sorunlar nedeniyle(yol, kalabalık, insanlar vs.vs.) artık sahile gitmeyi düşünüyorum. Geçen hafta Emirgan Sütiş civarındaki rapala tecrübesinden sonra hemen yeni bir kamış ve makine aldım. En kısa zamanda sizlerle avlanmayı ve tecrübelerinizi dinleyerek, sizlerle sohbet etmeyi çok isterim. Sanırım perşembe günü sabah suyuna çıkacağım bir sorun çıkmazsa. Orada olacak arkadaşlarla, abilerle tanışmayı çok isterim.
Abi sabah sınavım var) perşembe sabahı ordayım inşallah. bir de otobüsle hangi durakta inmek gerekiyor, google maps'te bulamadım maalesef. Ben 4leventten geliyorum. Sarıyer arabasına binerim heralde.