GELEMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM İSABET OLMUŞ O ZAMAN YAKACAKTIM KENDİMİ DEMEKKİ BU ARALAR KAŞINMASAM DAHA İYİ ASLINDA ULTEGRAMLA SALİNAM BANA YETMELİ BU ARALAR
Arkadaşlar benim ufak operasyon yılbaşı sonrasına kaldı. Fix menu organizasyonunu planlayabiliriz. Havalarda zaten bozuk
Yozurilerin hakkini vermek lazim abi bana göre tabiki yozurileride denize aticaz ama onlari böle levreklere karşi falan kullanma taraftariyim ben zira levrek hayvani çok güzel o ya bayiliyorum ben ona özel işlerde özel ürünler gibi düşünebiliriz böle 1 liralik sahteler iş yaparken onlari harcarim tabiki kiyamam yozurilere ben kiyaslamam bile 1 liralik sahtelerle yozurileri
balıktan şimdi geldim Mehmet abi nasıl oldun grip geçtimi 32 adet sarıkanat 4 tanesi 37 cm nin üzerinde (lüfer diyebiliriz)rapala blufish özel boyama 1 tanesi 42 cm çekerken canım çıktı biraz dinleneyim bir de yemek işini halledip bilgisayara otururum şimdilik eyvallah kaçtım
Bu haftaiçi bir gün sabah suyuna tarabyaya gitmek istiyorum ama geçen gün sahte kayıplarımdan sonra biraz alışveriş yapmam lazım. uygun fiyata sahte önerilerinizi ve tanıdık yer tavsiyelerinizi alabilirsem çok sevinirim. Mehmet Abi geçmiş olsun bu arada..
MAŞAALLAH ABİ HARİKA RAPOR. BİR DE UTANMADAN BALIK UFALMIŞTI FALAN DEDİM BEN YA MEĞER BANA GAZERİ VARMIŞ BALIKLARIN.
Onnik abi Show yapmişsin yine Şu yakişiklilarin resmini çekte şenlendir bizi millet lüfere hasret senin maşallahin var valla Tebrikler süper av olmuş
Onnik usta tebrikler. Çektiğin o 42 cm'lik lüferin ağzında sarı Oskar Magician var mıydı Sanki tanıyorum o lüferi ben bi yerden mrsparkle
Onnik abi daha iyileri ras gelsin inşallah. Ne şanssızım ben ya cumartesi geldik bi tane tutamadık. Ama çok güzel dostluklar tuttuk ki herşeye bedel.
HAZIRLAMA SÜRECİ BAYA SIKINTILI AMA ÖNCE İNCE BİR TABAKA UHU, SONRASINDA SİME BANDIRIYORUZ, SON OLARAK KURUDUKTAN SONRA ÜZERİNİ RENKSİZ TIRNAK CİLASIYLA GÜZELCE KAPLIYORUZ VE SAHTEMİZ KULLANIMA HAZIIIRRR ...
Onnik Abi tebrikler. Aşiyanda her zamanki yer mi yoksa fenerin sol tarafı mı abi? Bu arada Penn Sargus 6000 ve Alba Pilot 4.20 takımı Cumartesi organizasyondan sonra gidip aldım. Bakalım ilk organizasyonda deneyeceğiz inşallah.