Onnik Abim çok teşekkür ederim. Bir arkadaşım daha gelecek, sabah beni uyandırıp alacak. Ama 7'den önce orda olmak istiyoruz.
Şey ayıptır söylemesi gelirken 2 poğaça getiren olur mu acep Valla yolumun üstünde yok, olsa tükkan sizin...
Çarşambayı beklersen mangal böreği yaparız , muhtemelen hiç yememişsindir Bende herşey mangalda , mangal böreği,mangalda yumurta , mangalda künefe ,mangalda rapala
Abi o mangalda rapaladan 10 tane sarsana Bugün gene Aşiyan'da servet bıraktım, 5 balık 6 rapala Balık var, balık bol ama o sabah akıntısı mahvetti bizi... Onnik usta hala devam ediyor, 12-13 tane vardı kovasında. Biz dönerken akıntı azalmıştı sanırım epey balık alır kısmetse. Bi de hepinize selamı var
Okan Abi, hava durumuna bakılırsa bugün öğlenden itibaren şiddetli poyraz görünüyor. 40-60 km\s Ne dersin yine de gidelim mi?
Aleykum Selam abi. Bana kalırsa Aşiyanda da var bir pislik. Ş.sizler oraya da bir düzenek kurmuş olabilirler...
Aleykümselam kardeşim. Bilerek kurulmuş bir düzenek olduğunu sanmıyorum, öyle olsa hep aynı yer takılırdı. Bu bazen kıyıda, bazen ortada, bazen de çok açık suda takılıyor. Orda akıntıda bir kelek var anafor oluşuyor ve rapalayı kurşunu vs dibe takıyor tahminimce. Her gittiğimde gördüğüm oranın ustaları var bugün onlar da çok rapala kaptırdı. Akıntı biraz yavaşlayınca herşey düzeliyor.
Kanka 1 liralik rapalanin farki burda ortaya çikiyor işte aliyorsun takilirsada acimiyorsun Günaydin bu arada arkadaşlar
O zaman yağmurluk şart ama sanırsam. Bir de kamışı almaya ne zaman gidecez... Bu arada Günaydın Emre Abi...
Abi o kadar içim acımıyor. Ayrıca nerde var 1 liralık sahte? Benim derdim her seferinde tadım kaçıyor, zaten kısıtlı vakitte gidiyorum, bi de tak çıkar bağla vs...